The holy grail til håret!

Alle my faves Ole Henriksens produkter!

Indlægget indenholder reklamelinks!

85230ec7-85a5-4065-88c2-d970fbf55438

1: Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser | 2: Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel 50 ml | 3: Ole Henriksen Transforming Walnut Scrub 89 ml | 4: Ole Henriksen Hygge HydraClay Detox Mask 90 ml | 5: Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil 30 ml | 6: Ole Henriksen Truth Serum 30 ml

__________________

Hey Beauties!

Jeg har før skrevet om hvor obsessed jeg er med Ole Henriksen produkter, og nu synes jeg lige i skulle kende alle mine faves Ole H produkter, da jeg lige har stocket up på dem da der i sidste uge var 29% på alle Ole H produkter fra Nicehair. Og lige nu kører de med 20% på hans produkter, oveni i deres i forvejen skarpe priser.

Her får i alle mine favoritter:

1: Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser 147 ml.

Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser er et renseprodukt, som er specielt udviklet til en fedtet eller kombineret hud. Den skaber balance i huden, og fjerner overskydende olie og fedt fra hudens overflade, samtidig med at den renser porerne. Den indeholder blandt andet grøn te, eukalyptus og alge som har en antiseptisk virkning, mens Neem-olie fjerner tilstopninger, dog uden at udtørre huden. Derudover indeholder den kraftfuld glykolsyre og mælksyre, som løsner og løfter døde hudceller, som ellers kan være med til at virke tilstoppende. Efter brug af Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser vil huden være helt ren og frisk, og vil selvfølgelig have den eftertragtede Ole Glow.

~~~~~~~

2: Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel 50 ml.

This is the holy grail! I kid your not! 

Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel er en gel, som er med til at give huden en mere jævn og glat overflade. Produktet bruges om aftenen, for at huden kan få ro til at absorbere alle virkestofferne om natten. Den udjævner hudens overflade, giver en finere tekstur og minimerer synligheden af porer, blandt andet på grund af indholdet af glykolsyre og mælkesyre. Dette produkt giver hurtige resultater uden at irritere huden. Efter brug af Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel vil man vågne op med en mere glat og ungdommelig hud. Vær opmærksom på at på grund af frugtsyrerne i denne creme, anbefales det at bruge solbeskyttelse i dagtimerne.

~~~~~~~

3: Ole Henriksen Transforming Walnut Scrub 89 ml.

Ole Henriksen Transforming Walnut Scrub er en let skummende 2-i-1 peeling, som både eksfolierer og renser porerne. Den indeholder finmalet valnøddepulver, som gør at skrubbecremen glider let hen over huden, og får den smukke underliggende glød frem. Den virker fantastisk opkvikkende, og fremskynder hudens naturlige fornyelsesproces. Hvis man synes, at huden er blevet trist, og trænger til noget liv og glød, så er Ole Henriksen Transforming Walnut Scrub det helt rigtige produkt.

~~~~~~~

4: Ole Henriksen Hygge HydraClay Detox Mask 90 ml.

Ole Henriksen Hygge HydraClay Detox Mask er en mild lermaske, som med en skånsom men meget effektiv formel renser huden i dybden. Den indeholder blandt andet Kaolin og 5 botaniske olier, som giver huden en masse fugt, samtidig med at den beroliger huden. Den er desuden med kamille, algeekstraker og bisabolol, som har en opfriskende virkning, og som reducerer rødme i huden. Ole Henriksen Hygge HydraClay Detox Mask er god til selv den mest tørre og sensitive hud.

~~~~~~~

5: Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil 30 ml.

Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil er en super effektiv olie, den er fremstillet af 100% ren hybenolie. Hybenolien booster hudens kollagen, hvilket er med til at styrke og opstramme huden, dette giver huden en ungdommelig klarhed, spændstighed og glød. Den har en lækker duft af citrus, og absorberes hurtigt i huden. Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil har en helende, nærende og fugtgivende virkning, og kan bruges til alle hudtyper.

~~~~~~~

6: Ole Henriksen Truth Serum 30 ml.

Ole Henriksen Truth Serum er et dagligt vitamintilskud til dit ansigt. Med et ekstremt højt indhold af C vitamin sørger dette serum for at udglatte linjer og rynker, samtidig med at det forebygger forekomsten af nye. Antioxidanterne i Ole Henriksen Truth Serum virker som skjold mod luftens forurening, mens fugtbindende ingredienser, gør huden velnæret og beskyttet. Den indeholder desuden ekstrakt fra appelsin og grøn te, og er med til at give en smuk og ungdommelig glød. Dette aromatiske serum er let som en fjer, og absorberes øjeblikkeligt. Ole Henriksen Truth Serum er et forebyggende serum, hvis beroligende egenskaber gør den velegnet til sart hud, der har tendens til rødme og udslæt.

~~~~~~~

Happy beauty shopping ladies!<3

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

 

2 kommentarer

  • Louise

    Jeg er også kæmpe Ole fan! Jeg har dog stadig til gode at prøve Invigorating Night Transformation Gel. Men det bliver det næste køb til samlingen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Carin Nielsen

      Ja den bliver du nød til at prøve, du vil ikke fortryde!<3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The holy grail til håret!