Parlez-vous français?

Det bedste ves sommeren!

Hey Beauties!

Sommeren bliver åbenbart bare ved og ved i år, og jeg tror det er første år i hele mur liv jeg ikke har hørt nogen brokke sig over den danske sommer.. den lader vi lige stå…!

Nå men når solen stråler rammer vores kroppe bliver vi glade, og humøret får et boost, men hvad kan i aller bedst lide ved sommeren?

Her får i de ti ting som jeg elsker allermest ved den danske sommer!

1: lyset!

De lange lyse aftener er bare of har altid været en af de ting som jeg sætter allermest pris på ved sommeren herhjemme. Jeg elsker de lange dage og lyse aftener.

2: Tøjet!

Eller så at at sige mangel på samme. Jeg elsker at man bare kan smutte i lette kjoler og bare tæer i sandaler, og jeg elsker at se alle de glade farver som kommer frem i gadebilledet, når folk gemmer de sorte grå vinter gevandter væk i skabet, og trækker i de kulørte items.

3: is!

Sommer er lig med istid, og sådan er det bare! Jeg elsker en god gammeldags isvaffel som nydes i naturen i den lette sommerbrise.

4: Kysten!

De danske kyster er forunderlige og skønne året rundt, men især om sommeren tiltrækker de med det varme sand og lune briser, men man høre bølgeskvulp, årh det er ren terapi.

5: fuglesang!

Sommer er også højsæson for fuglekvidder, og hvis i ligesom jeg elsker de små fjerdede væsener, er der ikke noget bedre end at blive vækket af fuglesang ved solopgang kl.5 om morgenen, elsker det!

6: Jordbær!

Jeg elsker alle bær, men især jordbær er noget som jeg hvert år glæde mig til at sætte tænderne i. De er bare indbegrebet af dansk sommer.

7: koldskål!

Koldskål er en anden favorit som jeg virkelig forbinder med sommeren, og med min barndom, hvor min mor altid stod og lavet den bedste hjemmelavet koldskål mange gange hver sommer.

8: Sommerfugle!

Jeg synes sommerfugle er nogle af de smukkeste væsener, og jeg elsker når man på en gåtur oplever de sværmer om en på nært hold, og hvis man er rigtig heldig sætter sig på en, så man rigtig kan nyde dem.

9: Ferie!

Sommer er selvfølgelig lig med ferie tid og afslapning, og med dette følger en masse timer i selvskab med dem man elsker og fantastiske oplevelser.

10: Naturen!

Naturen er helt igennem skøn på alle tider af året, men der er alligevel noget specielt ved at gå en tur i skoven en lun sommerdag, hvor man kan røre trækronerne risle sagte i den blide vind, omgivet af fugle kvidder, og bare mærke hvordan roen indfinde sig. Der er virkelig ikke noget bedre. 

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parlez-vous français?