It’s trench time!

Hold energien oppe selvom de lyse dage går på hæld..

Hey Beauties!

Er lange lyse dage går på hæld, der bliver færre lyse timer, og den mørke årstid trænger sig på. Med det, sker der også en nedgang i energien hos mange mennesker, og det kan være frustrerende, og svært at holde gejsten oppe. Der er dog mange ting du selv kan gøre, for at komme så godt som mulige igennem de mørke måneder.

Få lyset!

Solen står højst på himlen mellem 12-14, og især i vinterhalvåret er det vigtigt at komme ud og få en bid af lyset i dette tidsrum. Det behøver ikke at være længe. 15 min. i frokost pausen kan gøre en stor forskel. Det handler om at få en portion lys, da lys giver energi.

Husk vitaminerne!

Det selvfølgelig vigtigt altid at spise en sund og varieret kost, men især om vinteren har kroppen brug for et ekstra boost. Da vi her på den nordlige halvkugle ikke får nok sollys fra oktober-maj er det en god idé at tage D-vitamin i denne periode. Ydermere er både C-vitamin og ginsing gode kilder til både at få god energi og et godt immunforsvar.

Motion!

Motion er godt for meget, og altid  vigtigt at prioritere. Især om efteråret/vinteren er motion en vigtig faktor til at få ladet energidepoterne op. Så selvom sofaen eller dynen kan være tillokkende når det rusker udenfor, så husk alligevel at få prioriteret motionen. 1/2 time om dagen er nok.

Motionér udenfor!

Skift fitnesscenteret ud med naturen, og slå to fluer med et smæk. Du får en masse sanse indtryk, ujævnt terræn set styrker dine led, samt det vigtige dagslys, der er alfa omega i den mørke tid.

Husk vandet!

Start din dag med at drikke et stort glas postevand med citron. Det vækker dine sanser, og sætter godt gang i fordøjelsen fra morgenstunden. Citroner er både rige på kalium, og indeholder masser af c-vitamin, hvilket er godt for hjernen og nervesystemet, og booster dit immunforsvar.

Den gode søvn!

En god nattesøvn er ultra vigtig for at vågne næste dag med opladede energidepoter. Mange ser tv, kigger på skærme og telefoner lige indtil de lægger sig på hovedpuden, men de mange indtryk og det blå lys de elektroniske skærmer, hæmmer melatoninudskillelsen, og ødelægger din nattesøvn. Så gør det til en vane at sluk min. 1/2 time før du skal sove, og læg sig med en bog istedet. På den måde falder både dit hovedet og din krop meget bedre til ro.

Stress ned inden sengetid!

En god ting til at finde roen med og stresse ned efter en hektisk dag er en god kop beroligende te. Drik den en halv times tid før du går i seng. En te som jeg virkelig kan anbefale er Pukka’s Night time tea.

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It’s trench time!