Hold energien oppe selvom de lyse dage går på hæld..

Når folk skjuler deres sande jeg..

Hey Beauties!

Nogle mennesker udstråler deres personlighed på lang afstand, mens på andre, der ligger den bedre gemt.

Det er ikke første gang jeg er blevet skuffet over nogen, og formentlig heller ikke den sidste. Alligevel slår det lige hårdt hver gang. Et vennepar som mig og min mor har haft de sidste fire år. I starten var de de sødeste mennesker, der ikke vidste alt det gode de kunne gøre. Som tiden gik begyndte de stille at ændre sig, eller rettere, de begyndte stille at vise deres sande jeg. Vi vidste godt fa start at vi var meget forskellige, dog valgte min mit og jeg at se gennem fingre med deres små sure opstød. Det kulmineret i at de svinet os til på det groveste, og sank ned på et virkelig lavt niveau. Det kom ud af den blå luft (det skal lige siges at vi aldrig har været andet end søde overfor dem) og de kunne slet ikke se noget forkert i deres opførsel, hvilket kun gjorde det værre. 

Efter dette tog mig og min mor en beslutning om at sådanne mennekser vil vi selvfølgelig ikke have i vores liv. 

Når jeg kigger tilbage, har der altid været et eller andet over dem som jeg ikke brød mig om. Kan ikke fingeren på det, men havde bare en gut feeling.. og det er virkelig sjældent at min mavefornemmelse eller intuition slår fejl. 

Pointen med denne lille story er at livet er for kort til at spilde tid og energi på mennekser der kun suger energien ud af dig, samt tilfører negativitet. Jeg har et ordsprog som jeg har levet efter i såå mange år, for jeg elsker det, og det er bare så rigtigt. Har endda et billede med teksten hængende i mit walk-in closet, for hver gang jeg bliver i tvivl, og tænker at give folk en ny chance og en ny og ny… så går jeg ind og kigger på denne, og minder mig om at man skal kende sit eget værd, og bestemt ikke finde jeg i alt. Det forlyder sådan: Don’t spend your life with someone you can live with, spend it with someone you can’t live without! Århh jeg elsker det saying, og føler det bare helt ind i mit hjerte. Og jeg håber sådan guys at i også vil tage det til jer. Jeg har før i tiden brugt allllt for lang tid på de forkerte personer, og været alllt for sød, og ved i hvad, det tærer i den grad på ens selvværd og selvbillede. Især os ladies har en tendens til at ville please alt og of alle, og den eneste man ender op med ikke at please, er en selv. Det kan tid at finde modet, og omprogrammere sin hjerne, og være super svært i situationen, men jeg kan sige jer en ting, og det er, når du først har gjort det en gang, bliver du så super stolt af dig selv, og det føles bare så godt indeni. Derefter bliver det kun lettere. 

Don’t let anyone put you down, you deserve the best! Og dem der ikke kan se det, de har bestemt ikke fortjent en plads i dit liv.

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold energien oppe selvom de lyse dage går på hæld..