Kæmpe besparelser på Ole Henriksen lige nu!

Ny super hårtørrer er kommet til byen!

Indlægget indenholder reklamelink!

Hey Beauties!

Kender i Dyson? jeg gjorde ikke, før jeg for kort tid blev præsenteret for det i et blad. Min første tanke var, hold da op det er dyrt, 3.000 kr. for en hårtørrer, hvad kan den?! Men da jeg nogle uger efter fik den demonstreret i Magasin Du Nord tog jeg ordene i mig igen, for hold nu op! Aldrig har prøvet en hårtørrer med så meget blæs i. Den tørrer mit hår på under den halve tid af hvad min GHD Aura (som er GHD’s topmodel) kan, så det siger jo ikke så lidt. Og når man har tykt og langt hår som mig, er dette altså virkelig en befrielse, for let’s get real ladies, vi har mange andre ting og bruge tiden på end at stå og tørre hår right?

Her er hvad de selv skriver om den:

Hårtørreren på en ny måde. Intelligent varmekontrol for mere glans. Kraftig digitalmotor. Dyson hårtørreren har 3 hastighedsindstillinger: hurtig tørring, jævn tørring samt styling. Derudover har den 4 varmeindstillinger: 100°C Hurtigtørring og styling, 80°C Jævn tørring, 60°C Blid tørring samt 28°C Altid kold.

Varmeskjoldsteknologien gør at mundstykkernes overflade forbliver kølige – også under en tæt styling.

Når du bruger Dysons hårtørrer måles lufttemperaturen 20 gange i sekundet, hvilket gør, at temperaturen holdes under kontrol.

Hårtørreren er nem at rengøre. Dette gøres ved at filteret drejes af og derefter rengøres.

Der medfølger en diffuser, som fordeler luften jævnt rundt om krøllerne. Dette er med til at reducere krus i håret og giver derfor håret mere struktur. Derudover medfølger der en Smoothing nozzle, en Styling concentrator, en Non-slip mat samt en Storage hanger.

Ledningslængde 2,7 m.

Og så til det vigtigste? Er den pengene værd? Ja det synes jeg helt bestemt at den er. Så selvom det mange penge lige at lægge på en hårtørrer, så er det altså godt givet ud på den lange bane.

Den findes i 3 farver, jeg har valgt den lilla, so pretty! Du finder den lige Her

 

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

 

14dfe3a1-f438-4126-88b5-878667431cc4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe besparelser på Ole Henriksen lige nu!