Stræber drenge og 12 tals piger!

Why are er so crazy about The Kardashians??

Why are we so  crazy about The Kardashians??

Keeping up with The Kardashians har kørt i mere end 10 år og er på 15 sæson. De 5 søstre er blevet kult i mere end en forstand. Men hvorfor har verden fået Kardashian feber? Jo altså først og fremmest er der no noget for en hver smag, hvad enten man er til Khloé, Kim, Kourtney, Kendell eller Kylie, and let’s not forget momma Kris. Derudover er de alle nogle super cool girl bosses, og har opbygget nogle fantastiske forretnings imperier på hvert deres felt. Kim, Khoé og Kourtney med deres Dash stores, og senere deres make up kollektioner, samt diverse ambassadør arbejde. Kendell som er blevet en af verdens hotteste og bedst betalte super modeller og Kylie med sine lip kits der bliver udsolgt få timer efter de bliver launchet, samt eye shadow palettes. De har alle gennem årene skudt et utal af kampagner, og jeg tror ikke der er det blad som de ikke har været på forsiden af, bla. Vouge flere gange. Det er imponerende hvordan de arbejder hårdt for at få råd til alt hvad er hvad have, og at de alle er blevet så succesfulde. Dette gør dem til nogle super gode rollemodels, – de er langt fra bare nogle pretty faces. Og lad os ikke glemme at de allesammen er sindssygt smukke, og har an amazing sense of style. Deres verden er en drøm at dyrt designer tøj, diameter og luksus villaer, og let’s face it, hvem elsker ikke at sidde og drømme sig lidt væk til the luxery life.
Man skal bestemt heller ikke glemme Kris der både er mor og manager, som skaffer alle pigerne jobs og deals, og får 10% af det hele. Hun er altså mega sej! Synes det imponerende at hun selvom hun har rundet 60 (selvom hun ligner en på 40!!) ikke cutter ned på work, men fortsætter uændret, what an energi!
Well jeg elsker alle Kardashian/Jenner pigerne, og mange spørger hvor man kan se de nye afsnit, da vi desværre er nogle sæsoner bagud herhjemme!
I kan se KUWTK på appen Hayu til 49 kr. om måneden. Ydermere kan i også her se Life og Kylie der lige nu kører på sæson 2, samt andre amerikanske reality serier, and your welcome!

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

kkkkkk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stræber drenge og 12 tals piger!