Time for new sunnies!

Månedens favoritter + større læber!

Hey Beauties!

 

Som altid får i månedens favoritter, her er mine april favoritter!

 

1. Den første ting jeg vil nævne er Hyaluronic Lip Filler Mask fra Hemerá Cosmetics. De ligger 4 i en pakke, og det anbefales at man i de første to uger bruger 2 masker, og efterfølgende 1 maske om ugen. Jeg har brugt 2 masker nu, og kunne allerede første gang se forskel. Ens læber bliver lækre plumpet og super bløde. Absolut et produkt jeg vil fortsætte med at bruge.

2. Sidste år plantet mig og min kæreste dette tulipanbed, og nu står det i fuldt flor! Vi var så spændte på om man kunne se et hjerte når de sprang ud, vi havde nemlig lagt tulipanløgene så de ville danne er rødt hjerte inderst med en kant rundt om, og så et farvet hav af tulipaner rundt om. Det synes det er blevet super flot, og gør mig glad at kigge på. I ved jo jeg elsker blomster, både inde og ude.

3. Min absolut ynglings årstid, det er når træerne får sin spæde lysegrønne farve som den har nu, og de næste uger frem. Jeg elsker at gå en dejlig lang tur i skoven og bare suge alt den skønne forårs energi til mig. Efter sådan en tur er jeg helt fyldt op af både sanse indtryk.

4. Min mors fødselsdag falder i april, og jeg har altid elsket fødselsdage, og gået meget op i dem. Det er sjovt det med fødselsdage, – for på den ene side synes jeg det er trist at der et gået et år mere, men på den anden side synes jeg det er skønt at have fået mere livsvisdom og flere oplevelser med i bagagen.

5. Den friske stenbiderrogn kan man kun få i en meget kort periode, så det er med at nyde den mens den er her. Den smager helt fantastisk på blinis med lidt creme fraiche og rødløg på. Jeg køber altid stenbiderognen hos Løgismose, deres er sublim.

Dette var mine favoritter, hvilke er jeres?

Håber i synes det var sjovt at læse med, og måske kunne finde lidt inspiration<3

 

lipmask

Du kan købe maskerne lige her

tuli

tuli1

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for new sunnies!