Støt og hjælp naturen!!

Februar favoritter!

Hey Beauties!

Februar måned er næsten slut, og her vil jeg give jer mine februar favoritter!

En ting jeg elsker ved februar er at man virkelig man mærke lyset er ved at vende tilbage. Efter den lange mørke tid, længes man virkelig efter de lysere tider.

Jeg kan rigtig godt lide februar, hvorfor at jeg altid går hele måneden og glæder mig til min fødselsdag som jeg har d.4 marts, så det giver mig bare en dejlig følelse indeni.

En anden ting som jeg synes er skøn ved februar er at se haven begynde at spire. Det hele begynder så småt at piple frem, og for en natur elsker som mig elsker jeg, gør det mig glad indeni.

Februar måned er også en kærlighed måned, da Valentines Day falder d.14 februar. Jeg elsker kærlighed. Kærlighed er det bedste i livet, så selvfølgelig elsker jeg også at fejre den. Der kan aldrig blive for meget love<3

Vinteren i Danmark kommer lidt senere til os med kulde og sne end for en årerække siden, og det er næsten altid først i januar/februar at kong vinter for alvor sætter ind. Jeg synes det er super hyggeligt at sidde indenfor med varm kakao, og se på sneen der daler ned uden foran vinduerne. Ligeledes elsker jeg at gå en tur i frostklart vejr med blå himmel og høj sol.

Det var mine februar favoritter. Hvad er jeres guys? kommentér gerne!

 

20f6eca6-20a4-43df-9ec7-6e52d65fbe1b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støt og hjælp naturen!!