Shop med rabat!

Støt og hjælp naturen!!

Kender i Danmarks Naturfrednings forening?

Hey Beauties!

Danmarks Naturfredningsforening er den forening i Danmark som gør så utrolig meget for den danske natur, floraen og faunaen, og ikke mindst miljøet.
DN er skyld i at vi kan nyde den frodige og alsidige natur som vi heldigvis til stadighed kan overalt i landet. De har fredet en masse stykker natur, f.eks den skønne mølleå. Mølleåen har sit udspring i Hettinge mose, nord for Ganløse Eged mellem Buresø og Bastrup sø. Den har en længde på på 36 km. Den løber ud i Øresund, og på sin vej passerer den 3 store søer som den løber igennem, nemlig Lyngby sø, Fuersøen og Farum sø. Et andet natur skønt og meget velbesøgt fredet sted er Dyrehaven nord for KBH. Disse to områder er er nogle som jeg altid har elsket at komme i, og har gået naturen tynd her. Men overalt i Danmark finder du fredet natur, – ca.5% af Danmarks landareal er fredet, og det kan vi takke DN for, der siden 1917 har kæmpet og arbejdet hårdt i kampen for at passe på vores natur arv. For et par år siden var politikerne tæt på at vedtage at man måtte bebygge de danske kyster, og det var kun fordi der kom en massiv modvind fra DN og dets medlemmer at foreslaget blev affærdiget i sidste øjeblik. Tænk hvor synd det ville være at ødelægge de smukke danske kyster med store turisthoteller. Alt strand- og dyrelivet ville være blevet ødelagt.
Noget som jeg tror de fleste politikere og andre kloge hoveder tænker når når de bare vil bebygge så meget som muligt, er at, udover at natur miljøet bliver ødelagt, bliver dyrelivet også ødelagt. Der er mange dyr og planter som er blevet ødelagt pga. at deres levesteder er blevet nedlagte.

Det er ikke kun over jorden vi skal passe på miljøet. Vand og hav miljøet er mindst lige vigtigt, og her er der også brug for mange forbedringer. Det lider stort under både udledningen af kemikalier fra landbruget, samt de store fiskekuttere som trevler havbunden op når de brutalt skraber langs bunden for at få så mange fisk op som muligt. På denne måde bliver havbunden ødelagt, og dyr og planter der lever her får svære kår. Dette kæmper DN i øjeblikket for at skal gøres ulovligt, da havmiljøet ellers inden for en kort årerække vil bare ødelagt i en grad, så det er umuligt at genoprette.

DN mener:

• Fremtidens produktionsformer i landbruget, energiforsyningen og transportsektoren skal effektivt minimerer tab og udledning af kvælstof og fosfor.

• Spildevandsrensningen skal udbredes til de spredte kilder og optimeres på de større anlæg.

• Fiskeproduktion skal placeres i anlæg, hvor spildevandet kan renses.
muslingeskrab skal stoppes, og opdræt af muslinger skal styrkes.

• Fiskeri skal foregå på naturlige, sunde og selvreproducerende bestande og holdes indenfor biologisk sikre grænser.

• Alt fiskeri med tunge, slæbende og energislugende fiskeredskaber skal udfases.

• De snævre tættrafikkerede danske farvande skal overvåges for at mindske risikoen for olie- og kemikalieforureninger. Det betyder øget brug af lods, mere trafikseparering og bedre beredskab ved ulykker.

Kilde: DN.

Jeg vil opfordre alle der har naturen kær at melde sig ind i DN. Det koster kun 350 kr. om året, og med det beløb er du med til at sikre at DN stadig kan blive ved med at gøre sit naturbevarende arbejde. Derudover kan du frit og kvit deltage i en masse forskellige arrangementer, og du får procenter i DN shoppen samt en masse andre fordele som du kan læse mere om Her

Du kan melde dig ind lige i DN lige Her

Mine forældre har altid været medlemmer i DN, og jeg har været medlem lige så snart jeg selv kunne melde mig ind.

Støt naturen og gavn en sag til glæde for os alle!

DN

DN

DN

DN

DN

DN

DN

DN

DN

DN

DN

DN

DN

DN

b24ec0b1-cc1d-4b68-8e67-494fd942d509

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop med rabat!