Boost din lykkefølelse!

Hjælp NU!!!!!

Hey Beauties!

 

Det her er virkelig en hjertesag for mig. Når det handler om nødlidende dyr kan jeg ikke bare lade stå til. Som blogger vil jeg gerne bruge min stemme til at nå ud til så mange som muligt, derfor laver jeg dette indlæg. Det er IKKE sponsoreret på nogen måde, alle pengene går ubeskåret til hundene.

Det handler om de romanske gadehunde, som der desværre er rigtig mange af. De er overladt til sig selv, og lider en kummerlig tilværelse på gaden! De er udsultede, har skader, er depressive, og mangler i den grad omsorg. Fie Lauersen har startet en indsamling til de nødstedte hunde. ALLE penge tæller, uanset om du kan donere 1 kr. eller 100 kr., eller mere så vil jeg i den grad opfodre dig til at gøre det. En pose hundefodre koster 35 kr. i Rumænien, så det skal ikke ret meget til for at kunne gøre en kæmpe forskel for de hunde.  Udover mad bliver donationspengene brugt til medicin, vacciner og dyrelægeregniger. Mange af hunden der bliver fundet er syge, eller værre – døden nær!

Organisationen drives udelukkende af frivillige, både danskere og Maria Christina fra Rumænien. Af samme grund er de også 100% afhængige af donationer!

Du har også mulighed for at adoptere en hund, hvis du har tiden og omsorgen som en gadehund kræver. Der er tusindvis af hunde af alle racer og størrelser som venter på et nyt kærligt hjem.

Så vent ikke til i morgen men DONER NU!!!

Tak<3

hund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boost din lykkefølelse!