Interior!

Lær mig bedre at kende!

Hey Beauties!

Jeg synes i skal lære mig lidt bedre at kende så her kommer ti spørgsmål som jeg svarer på!

1. Hvor er du du født?
Jeg er født og opvokset i det smukke Nordsjælland som 100% har mit hjerte. Jeg har gået i foleskole i Farum og videre udddannelses i Lyngby, hvilket også er de to byer jeg har boet i.

2. Hvad er din livret?
Min absolut favorit er sushi! I just love it sooo much! Jeg kan spise det hver dag. Ellers er jeg også glad for en lækker Mash steak i ny og næ.

3. Hvad er dit ynglings tv-program?
Hvis jeg kun må vælge et program må det være KUWTK. I just love theese girls, and thank that they have an amazing sense of style!

4. Favorit work out?
Det er uden tvivl løb og lange gåture.

5. Kvalitet eller kvansitet?
Jeg vil altid til hver en tid vælge kvalitet.

6. Beskriv din stil?
Jeg vil beskrive min stil som elegant, chic, og altid velovervejet. Jeg elsker både at dresse op i kjoler, samt være casuel men på den lækre måde med styley items.

7. Storby/oplevelses ferie eller badeferie?
Jeg vil til hver en tid vælge storby – oplevelses ferie. Synes det spild af tid og penge at tage på ferie bare for at ligge ved en pool eller strand. Det kan man gøre herhjemme.

8. Hvilke egenskaber beundrer du mest?
Egenskaber som empati, ydmyghed, høflighed. At man blander sig eller dømmer andre mennesker, samt folk som tør tage chancer.

9. Hvis du kun må vælge en ting som det vigtigste for dig?
Frihed uden tvivl! At kunne gøre hvad man har lyst til betyder alt for mig. Kan slet ikke trives i snævre rammer.

10. Hvilke mennesker kan du ikke lide?
Folk som vil sætte en i bås. Folk som er begrænsende for ens udfoldelser. Folk som ikke kan acceptere en som er, og folk som vil blande sig i ens liv uden de er blevet spurgt.

Håber i føler at i kender mig lidt bedre nu. Jeg vil gerne lave flere af disse hvis i vil have det, da jeg selv synes det er sjovt!

Be kind – stay true!

img_2289

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior!