Weekend shopping med rabat!

Boost din lykkefølelse!

Hey Beauties!

 

Vi vil allesammen gerne være mest mulig lykkelige, og mange går og venter på at lykken skal indtræffe. Men der er rigtig mange ting du selv kan gøre for at blive mere lykkelig.

Her får du mine 10 bud, som fungerer super godt for mig!

 

  1. Taknemmelighed! Taknemmelighed er utrolig undervurderet. At udvise taknemlighed udløser en enorm glæde indeni. Du kan udvise taknemmelighed for mange ting, både for dig selv, for andre, dem du har kær, et godt helbred, at bo i et fredeligt hjem, fordi du har et job du elsker, osv osv. Prøv også hver dag at tænke over 3 ting du har været taknemmelig for den pågældende dag.
  1. Sund kost! At du fodrer din krop med en sund og nærende krop giver velvære, energi og overskud. Giver vi kroppen for meget sukker og junk givet det hovedpine, ladhed, og fratager energi og lyst til at være i vigør, mens den sunde kost gør det modsatte.
  1. Køb ting der gør dig glad! Uanset om du drømmer om at rejse til New York, en Chanel taske, eller en diamant ring, så go for it! Det giver så meget glæde at forkæle sig selv, og du fortjener det SÅ meget!
  1. Oplevelser! Sørg for at få en masse oplevelser. Livet handler om at leve og opleve, og oplevelser gør dig ikke bare rigere her og nu, det giver dig også en masse skønne minder til livets rygsæk. Og ja så påvirker det lykkefølelsen i den grad.
  1. Overrask! Overrask dem du holder af. Det kan være med en smuk buket blomster til din mor eller veninder, som de får på en spontan dag uden nogen grund. At booke en lækker middag og invitere kæresten/manden på en romantisk date! Eller at sende en lækker flaske vin til din far eller svigerfar bare fordi de skal vide at du elsker dem og sætter pris på dem.
  1. Udvis høflighed! At udvise høflighed  booster virkelig din lykkefølelse. Når du er nede at handle, så ønsk ekspedienten en dejlig dag, smil til folk du møder på din vej, og sig tak for mad, også selvom det er dig selv der har betalt. Det de små ting der tæller i det store lykke regnskab.
  1. Hjælpsomhed! At udvise hjælpsomhed gavner ikke bare den/dem du hjælper, men kommer mindst ligeså meget dig selv til gode.
  1. Tag tid til dig selv! Rigtig mange mennesker har en travl hverdag med tusind gøremål, men det er rigtig vigtigt at prioriterer mig-tid. At hver dag tag sig tid til at tage et lille break hvor du meditere, ligger dig ned og lytter til et stykke dejligt musik, eller lave en kop god te og sæt dig godt til rette, med et tæppe over og læs nogle sider i en god bog, eller hyg sig med et magazin. Dette vil give dig ro og få både krop og sind til at slappe af.
  1. Vær til stede i nuet! Vi ved aldrig hvornår livet er slut, derfor er også så utroligt vigtigt at leve hver dag fuldt ud! At være til stede i nuet i alt hvad du foretager dig, at være opmærksom på hvad der sker lige nu med alle dine sanser. Dette vil give dig meget mere glæde, og du vil ikke føle at dagene barer farer forbi. At du bliver opmærksom på at registrerer alt hvad du laver på et helt andet niveau, skaber en skøn følelse indeni.
  1. Hold orden! At holde orden har en større betydning end vi umiddelbart tillægger det. Og det være sig på alle områder. At have et pænt, ryddeligt og rent hjem. At have orden på sin garderobe, og evt. vælge tøj aftenen før, så du ved hvad du skal have på næste morgen. At have styr på sine aftaler, møder osv. Samt evt. at planlægge måltider nogle dage frem, så du også har styr på det. Alt dette gør at du får orden inde i dit hovedet også, og stress tanker vil der komme mange flere af, fordi du ved at der er styr på det, som igen er lig med mere overskud og glæde, der udmunder sig i point på lykkekontoen.

 

Da jeg for snart en del år siden læste diverse ting som kunne booste lykkefølelsen, tænkte jeg faktisk at det nok ikke kunne gøre den store forskel, men tro mig guys, det gør det! Og du kommer lynhurtigt ind i de nye mønstre, så jeg kan kun opfordrer jer til at prøve.

Hvem vil ikke gerne være mest mulig lykkelig? jeg kender i hvert fald ikke nogen..

happyness

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend shopping med rabat!