Vestiaire Collective!

Hvad er Cravings?

Hvad er din Cravning?

Hey Beauties!

Vi kender alle til det med lige pludselig at få en ustyrlig trang til noget bestemt, også betegnet som en craving. Det kan være kage, chokolade,  chips, burger osv. Nogle har det mere og oftere end andre.
Jeg har særligt to cravings jeg får og det er chokolade og chips. Derudover er det sushi og burgers. Det er lidt i perioder hvor ofte jeg får det, i nogle perioder mere end andre. Det kan være rigtig svært ikke at bukke under for dem, og så er der dem der forbyder sig selv en masse ting. Det synes jeg ikke man skal gøre. Det bedste man kan gøre, og det er igen kun hvad jeg har fundet ud af virker for mig, det er at du må få alt hvad du har lyst til. Dvs. har jeg lyst til chokolade spiser jeg chokolade, har jeg lyst til chips så spiser jeg chips, men jeg gør det i moderate mængder. Dvs. jeg spiser aldrig en hel pose chips, men tager en håndfuld, og det samme med chokolade, der tager jeg heller ikke en hel plade, men brækker et par stykker af. Med chokolade er det helt klart bedst at købe så mørk chokolade som muligt, jo sundere og flere antioxidanter er der i, og jo mindre sukker er der i. Jo højere procent chokoladen er, så renere er den.
Med chips kan man også få rigtig mange sundere alternativer til de meget gense fedtholdige af slagsen. Easis har lavet nogle hvor der er 60% mindre fedt i og højt protein indhold. Taffel er ligeså kommet med nogle linse chips med 40% mindre fedt og 13% protein, og de smager helt lige godt som traditionelle chips. (begge dele fås i de fleste større supermarkeder).

Noget andet du kan gøre hvis du ikke vil ligge under for dine cravings er når du får trang til en bestemt ting, så erstat den med noget andet. Har du lyst til noget sødt kunne det være et stykke knækbrød med honning på, eller nogle tørrede frugter. Og er det noget salg du craver, kan du tage et halvt æble med peanuts buttet på eller en lille håndfuld nødder.

Der er selvfølgelig også være plads til nogle dage hvor man bare skal
have lov til at spise alt hvad man har lyst til, og det er der også hvis man lever mådeholden og sundt resten af tiden.

Hvad er jeres cravings?

Billede lånt fra Linkin.com

Billede lånt fra Linkin.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vestiaire Collective!