Når kærlighed bliver ond..

Vestiaire Collective!

Hey Beauties!

 

Kender i Vestiaire Collective? hvis ikke skal i helt sikkert komme til det. Det er en af mine absolut favorit web shops. Det er en fransk second hand butik kun med high fashion brands, og i forhold til andre second hand shops hvor man handler bruger til bruger imellem, er der på Vestiaire Collective er der ansat et kvalitets panel som checker alle varer inden de bliver sendt ud. Med andre ord det er altså ikke brugerne selv som sender varerne afsted men Vestisire Collective. På samme måde er det hvis du vil sælge noget derinde, så sender du varerne ind til dem, som så kvalitets checker dem, og sørger for at de bliver sendt godt videre når de bliver solgt.

Du følger med i hele forløbet hvor du bliver opdateret via, samt på din konto derinde, hvilket trin din din ordrer er nået til, meget professionelt, og virkelig nemt. Jeg kan virkelig anbefale dig denne side, men jeg advarer dig, du finder virkelig mange lækre ting, hvad enten du til Chanel, Gucci, Cartiér eller noget helt andet.

Mit seneste køb derfra fik jeg med posten i sidste uge, og er disse Chanel øreringe, soo pretty ritght?

chanel

I kan checke det hele ud Her

Happy monday shopping!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kærlighed bliver ond..