Danmark hvor er høfligheden blevet af??

My new furry friends fra Kopenhagen Fur!

Hey Beauties!

Jeg elsker Kopenhagen Furs ting, og har en del fra dem efterhånden. De laver både tasker, charms, punge, og de sidste to sæsoner har de også lavet coats & jackets. Kvaliteten er altid i højsædet, og de arbejder kun med den bedste kvalitets skind. Samtidig prøver de at holde priserne nede på et rimeligt niveau, så flest mulige kan være med. Pels et jo et dyrt materiale, så det skal man altid huske at have med i baghovedet når man overvejer at investere i pels. Til gengæld kan pels holde a lifetime hvis det bliver korrekt opbevaret, så på den måde, har det også en lang udløbsdato.

Oh By Kopenhagen Fur er lige kommet med super limited edition med deres fur slippers og tasker, i den skønneste gule farve, der bare skriger af forår, og får en til at hoppe rundt af glæde. Jeg vil bruge disse to items hele foråret og sommeren igennem, med en masse cute outfits til. Jeg skyndte mig ind på selve dagen de udkom og der var 4 par tilbage af slippers’ne. Jeg købte dem også sidste sæson i den orange farve, og har været super glad for dem, og selvom at jeg har gået med dem hver dag siden, stort set, så kan man slet ikke se det på dem. Igen, kvaliteten er bare i top.

I kan cheche alle deres ting ud lige Her

Tasken koster 4.000 kr., og slippers koster 1.200 kr.

furfur1

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark hvor er høfligheden blevet af??