Det bedste ves sommeren!

Have a furry summer!

Reklame for Kopenhagen Fur!

Hey Beauties!

I love fur! MEN samtidigt er det ultra vigtigt for mig at dyrene har haft det godt! Når du køber pels kan det være rigtig svært at vide hvordan dyrene er blevet behandlet, og mange virksomheder er ikke engang selv klar over det, (eller vælger at lukke øjnene for det) da de skal have pelsen så billigt som muligt, så de kan videsælge den med størst mulig gevinst. 

Kopenhagen Fur er inde over og involveret i alle processer fra dyr til det færdige pels produkt, for at sikre den absolut bedst mulige kvalitet. De har super strenge krav til dyrevelfærd og bruger alt på dyret. 

Pelsproduktionens bæredygtige styrker er blandt andre:

– Foder til dyrene produceres bl.a. af restprodukter fra human fødevareproduktion.

– Hele dyret bruges: kroppen til kød- og benmel, gødning og som materialer i byggebranchen, fedtet bruges til biodiesel, og skindet bruges til pels.

– Pels har en lang levetid – op til 40 år. Det giver mindre ressourceforbrug i forhold til andre former for beklædning.

– Pels kan genbruges og sys om, og det øger pelsens levetid.

– Pels er biologisk nedbrydeligt, så når pelsen er slidt op, indgår den i det økologiske kredsløb.

En lille sidenote er at de århusianske busser kører på mink fra Kopenhagen Fur!

Dette synes jeg er en rigtig sympatisk tilgang til pels, og gør også at jeg rigtig gerne vil støtte op om Kopenhagen Fur.

Til trods for at de ikke går på kompromis med deres principper, og heller ikke kvaliteten, som er i top, formår de at lave pels produkter til overkommelige priser. 

Jeg elsker alle deres produkter, men især deres fur slippers er jeg obsessed med! Jeg har gået indtil flere par op, og glæder mig altid til at se hvad den næste sæsons farver byder på. De er super skønne, luksuriøse og samtidigt soo comfi! Om sommeren går jeg litterary i dem hele dagen, og om vinteren bruger jeg dem indenfor. De er som små kæledyr! 

De koster 1200 kr. paret, og i kan checke dem alle de andres af Kopenhagen Furs produkter ud lige Her

My furry slippers collection! Alle er fra Kopenhagen Fur, undtagen de lyserøde i midten som jeg ikke husker hvor er fra (synes bare de passet godt ind på billedet!).

 

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste ves sommeren!