Diamonds are forever💎

5 medlemsklubber du skal melde dig ind i med det samme!

Hey Beauties!
Idag vil jeg tippe jer om 5 fordels klubber du med det samme skal melde dig ind i hvis du ikke allerede har gjort!
Illum Key Card.
Med Club Illum Key Card tjener du penge værd gang du handler, som du kan bruge på dine efterfølgende køb. Ydermere bliver du inviteret til VIP sales, events samt andre ekslusive rabatter. Når du melder dig ind får du 10% på dir første køb.
For alle fashionistaer er dette et must have! Meld dig ind lige Her

Magasin Goodie Card.
Som Goodie Card kunde får du adgang til en lang række fordele i Magasin. Du bliver bla. VIP inviteret til mindst 12 shoppeweekender om året, hvor du får 20% på en lang række varer, samt til masser af events og ekslusive fordele.
Meld dig ind lige Her

Club Matas.
Med Club Matas optjener du bonus point ved hvert køb, både ude i butikkerne og på webshoppen. Pointene kan du handle for i point shoppen. Ydermere optjener du stribe fordele. For hver gang for køber for 300 får du en stribe, og når du har 6 striber for du tilsendt 3 personlige fordele, hvor du kan vælge den ene.
Med Club Matas optjener du yderligere point hos alle deres samarbejds partnere. Som noget nyt kan man som Matas Club medlem vise sit kort via Club Matas app’en, så nu har du et mindre kort at holde styr på i pungen.
Læs mere om alt dette og meld dig ind lige Her

Coop Card.
Med Coop kortet optjener du bonus på hvert køb i Coops butikker samt hos alle deres samarbejds partnere, som bla. tæller Boozt.com, så det er rig mulighed for hurtigt at optjene bonus. Bonussen optjener du som kroner, og du kan hele tiden følge med i på din Coop konto, hvor mange kroner du har optjent. Disse kan du handle for i Coops butikker. Ydermere for du en masse rabatter for en rækkevis af varer som Coop medlem.
Meld dig ind lige Her

The Body Shop Love Your Body Club.
Med Love Your Body Club bliver du medlem af en klub, hvor du kan samle point og bliver belønnet, hver gang du gør et køb. Du får en gave på din fødselsdag, eksklusive tilbud, du ser de nye produkter først og får personlige hudplejekonsultationer. Dine point bliver hurtigt til belønninger, som du kan bruge til at forkæle dig selv med. Vælg dine yndlingsprodukter, eller vælg at hjælpe andre ved at donere dine belønninger til velgørenhed.
Jo mere du køber, jo mere belønnes du. Du får ti point hver gang, du bruger 10,00 kr. Når du har optjent 500 point, får du en bonuskupon på 50,00 kr. Bliv medlem lige Her

Jeg er selv medlem af alle ovenstående, har været det en del år, og er virkelig glad for alle de fordele og rabatter jeg har fået.
Så kan kun sige go for it!

Happy shopping weekend!!:-)

 

club

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diamonds are forever💎