Hvad fysisk aktivitet gør ved en!

Where I go to shop?

Hey Beauties!
Hvilke butikker elsker i at shoppe hos?
Her får i mine favoritter!

Illum.
Illum er mit absolut fave sted at shoppe. Jeg har kommet i Illum altid, både som barn sammen med mine forældre, og senere selv. Både atmosfæren og æstetikken er i højsædet her, og du finder alle de lækre high fashion brands samlet under et tag. Derudover er Illum Rooftop a placs to visited! Der ligger de lækreste restauranter, med et stort udvalg, så der er noget for enhver smag uanset om du er til fisk, steaks, eller italienske retter, samt brunch. Om sommeren kan man sidde ovenfor med udsigt udover hele København.

Magasin.
Et andet af mine must go steder, der sammen med Illum er der hvor jeg køber stort set alt, når jeg shoppet i fysiske butikker. Er lækkert sted, men et stort udvalg, og med både mærker i den dyrere og billigere ende af skalaen, så her kan alle være med.
Derudover finder du i kælderen Mad & Vin som er en lækker gourmet delikatesse butik, men både frisk fiskeafdeling, slager, og en masse lækre to go retter og oste, samt de har et stort sortiment af Meyers retter.

Kirk.
Kirk er en lille hyggelig interior butik som ligget på Kompagnistræde 11 i KBH. Det er en kælder butik, og når du kommer ind, mødes du altid af skønne afslappende dufte og rolig musik der altid spilles i butikken. Du kan uhøjtideligt gå rundt og i ro og mag tag tid til at kigge på alle tingene, for på trods af størrelsen er der utrolig mange ting. Og jeg elsker ved dette sted er at man finder ting her som man ikke lige ser andre steder, det er jeg helt vild med. Du finder alt hvad lamper, stager, vaser, glad til puder og plaider. Personalet er simpelthen så søde og man føler sig altid super velkommen. Absolut et besøg værd!

Illums Bolighus.
Illums Bolighus er Danmarks high end interior sted. Her finder du alle design klassikerne som Arne Jacobson ægget, svanen osv. Sengetøj fra Ralph Lauren, Lexington og Calvin Klein. En velvære afdeling, en etage med mærkevarer tøj, og stuen hvor der er smykker, og porcelæn og borddækning fra Royal Copenhagen og Georg Jensen. Dette var blot et lille udvalg af hvad Illums Bolighus byder på. Du finder alle utal af skønne ting fordelt på i alt 5 etager i smukke omgivelser.

Georg Jensen.
Georg Jensen der har flagship store på Amager Torv er indbegrebet af æstetik og charme, og man bliver tryllebundet af de smukke ting der så smukt er udstillet overalt i butikken fra da man træder ind af døren. Georg Jensen butikken har indrettet sig med smykker i stueetagen og living i kælderen. Jeg har mange ting fra Georg Jensen. Jeg har 5 deres store Cobra lysestager som i kan finde lige Her
Så har jeg dette smukke bestik Vivianna
Og så har jeg denne helt fantastiske fusion diamond ring som består af disse 3 stykker 123
Så var jeg også en masse stager, vaser og servietringe. I kan checke det hele ud Her

Royal Copenhagen.
Royal Copenhagen, også beliggende på Amager torv. Denne butik er så ufattelig smuk, især på 1. salen som er fyldt med couture porcelæn.
Her køber jeg alt mit Mussel malet service. Jeg har det blå Mega Mussel. Derudover samler jeg også på deres julestel, og har da også lidt i andre farver, da man sagtens kan blande, mixe og matche. Alle deres fine tekopper er også to die for, og jeg kunne købe dem alle hvis jeg havde plads til dem. Dette er også en butik som det er super hyggeligt bare at gå og snuse i, uden at man nødvendigvis skal have noget.

Irma.
Min ynglings dagligvare butik, hvor både atmosfæren og kvaliteten er i top. Her falder du ikke over rod og tomme papkasser, men kan gå rundt stille og roligt og tage dig tid til at kigge på alle tingene, uden at blive rendt over ende. Deres frugt og grønt afdeling er uden sammenligning, og de har også en rigtig stor oste afdeling med mange spændende og smagfulde oste. Deres kød er sublimt og altid meget smagfuldt, og så finder du i det hele taget en masse ting som man ikke lige finder i andre discountvare butikker. Man betaler for det, men hvis du spørger mig er det 100% det værd.

Det var mine yndlings to go butikker. Håber i kunne finde lidt inspiration.
Hvilke er jeres guys? jeg hører gerne fra jer. Og husk at i altid er velkomne til at komme med foreslag til indlæg jeg skal lave.

Følg mig på Instagram!

Magasin som det så ud ved juletid. Så smuk!

Magasin som det så ud ved juletid. Så smuk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad fysisk aktivitet gør ved en!