Hvornår bliver der ligestilling?!

Diamonds are forever💎

Hey Besuties!

Jeg har altid elsket diamanter, og været draget af dem.
Folk spørger tit, – hvordan kan det være du er så fascineret af diamanter? og jeg svarer, – hvordan kan man ikke være fascineret af noget der dannes dybt inde i jordens indre, og er på en mange millioner år rejse, før de kommer op til jordens overflade?
Jeg kan huske da jeg købte min første diamant mange år tilbage, og det var kærlighed ved første blik. Fra den dag af er min samling kun blevet større, og jeg har idag en pæn diamant smykke samling. Jeg bliver glad af at kigge på dem. De funkler på en helt speciel måde, som kun denne sten kan. Og selvom at man kan få mange andre smukke sten, er jeg ikke i tvivl, jeg giver gerne pengene for de ægte diamanter.

Udover at diamanter er smykke, er de faktisk også en fantastisk god ting at investere i, de såkaldte investerings diamanter. Især de lyserøde diamanter er steget rigtig meget de seneste år. Man skal dog være opmærksom på, at køber man en investeringsrigtig farvet diamant, får man ikke en ret stor diamant for pengene. Faktisk er 1 carat pink diamant op til 21 gange dyrere end en tilsvarende størrelse hvid diamant i højeste kvalitet. Vildt ikke? Det forholder sig på den måde at jo færre diamanter der er tilbage, eller som man mener der er tilbage i verden af den pågældende farve, desto dyrere er de.

5ae3dca6-c6da-49a3-bffa-4f9d0a2970ed

Sidste år solgte Sotheby 2 blå diamanter til rekordhøje priser. En 9.75 carat blev solgt for USD 32,6 millioner, og en Blue Moon blev solgt for USD 48,5 millioner, som svarer til lidt over USD 4 millioner pr. carat.

Mit nyeste køb som jeg lige har fået, er dette smukke smykke fra Pigen og Diamanten på Fredeiksberg, lavet i 18 carat massiv guld med diamanter. Man kan få vedhængene lavet ligesom man ønsker det, og i den størrelse man ønsker. Jeg har her valgt nogle på 18 mm. med store bogstaver med diamanter, samt indgravering bagpå. Også her kan du få det ligesom du ønsker, og alt efter hvilken kæde du vælger ligger sådan et sæt her som jeg har valgt på omkring 16.000 kr.

De er utrolig søde og hjælpsomme i Pigen og Diamanten, servicen er i top, og du føler dig virkelig velkommen!

 

ee588154-5295-4955-aa2e-2da590668b68 f194069e-c789-4959-9931-698b1b9ec177

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår bliver der ligestilling?!