10 ting jeg elsker!

Undgå madspild!

Hey Beauties!

Hvis der er noget som jeg virkelig synes er synd så er det madspild! Det er simpelhen så spild af naturen ressourcer, som der i forvejen er knap af.
Jeg læste i Coops blad Samvirke at hver dansker smider 7 kilo mad ud hvert år!! Wow det altså virkelig meget! Og virkelig noget at tænke over. Det må vi kunne gøre meget bedre.
Der er mange ting som man selv kan gøre for at mindske madspild. En af dem er at købe små portioner af gangen. Så skal man godt nok handle noget oftere, men det altså en lang bedre løsning. Noget andet du kan gøre hvis du alligevel for købt for meget er at dele maden op når du kommer hjem med den og fryse en del af den ned. Langt det meste kan fryses men husk at gøre det med det samme mens den er frisk!
En anden ting som jeg virkelig synes er en god gerning at når du har rester af brød, bær og frugt som er blevet for gammel så smid det ud til fuglene istedet for i skralde spanden. De elsker det, og hele vinteren er maden meget knap for den, og især de små spurve er der mange af som ikke kan klare sig når den hårde frost kommer, da alt fryser til, og de ikke kan komme til føden.
Et andet godt trick er at indrette dit køleskab så maden er sorteret efter datoerne, – det med først udløbsdato forrest, og det nyeste altid bagerst. På den måde undgår du at glemme noget inden bagved som så ligger og bliver for gammelt.
Ikke alene gør du naturen en kæmpe tjeneste ved at undgå madspild, du kan også mærke det på penge pungen, – ren win win!

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Reklame.

Reklame.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg elsker!