Julegave haul!

Stay positive…!

img_0312

Hey Beauties!

Jeg ved ikke med jer, men jeg undres tit over den meget tillukkethed vi har her i Danmark. Rejser man til udlandet møder man rigtig meget åbenhed i mange lande og folk stopper en på gaden og i butikker for at give komplementer. Noget som vi virkelig kunne lære af her i Danmark. Mentaliteten er bare helt anderledes. Her holder man det hele inde og man siger kun noget hvis der virkelig er en helt speciel grund til det. Utroligt synd, og også en virkelig mærkelig tankegang egentlig. Livet handler da om at sende så meget god karma ud i verden som muligt, ikke så lidt muligt.. Well jeg tog en aktiv beslutning for år tilbage, at jeg ikke ville være en af dem, så jeg begyndte at komplimentere alle der rører mig på den ene eller anden måde som jeg møder på min vej, og responsen har virkelig været fantastisk. Man kan se hvordan personen lyser op i et stort smil, og ved i hvad? det sætter bestemt også et smil på min dag, samt giver en skøn følelse i kroppen. Det jo ret interessant, da de fleste tænker man kun bliver glad for at modtage ros/komplimenter, men det modsatte er bestemt også tilfældet!

Nu tænker i sikkert om jeg så oplever at få mere tilbage efter jeg er begyndt at give så meget ud, og nej det kan jeg ikke sige, men al den glæde jeg oplever ved at give, og ved at kunne se glæden hos modtageren gør bare det hele så meget værd, og DET giver mig bare SÅ meget!

You can’t change the world if you never change yourself..

xxx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave haul!