Velkommen til min blog!

Nyt år – nye tanker..!

Hey Beauties!

2018 er kun lige påbegyndt sin færd og ligger stadig nyt og sprødt foran os. Jeg ved ikke med jer, men har det sådan at hver nytårsaften bliver jeg lidt sentamental og eftertænksom. Et gammelt år rinder år, et nyt rinder ind. Har man nået det man ville og regnet med i det gamle år? har der været flest sorger eller glæder? måske begge dele? eller måske har der været én ting som har overskygget alt andet? Ja spørgsmålene er mange og står i kø for at blive besvaret. En ting er i hvert fald sikkert, og det er at det er rart at få afsluttet det gamle år på en god og værdig måde inden den nye banker på. Og denne aften bruger jeg ligesom mange andre til at gøre status.

Nogle nytåraftener har virklig været svære for mig mens andre er gået lettere. I år vil jeg sige har nok været den letteste for mig af alle. Hvorfor ved jeg faktisk ikke. Jeg har ikke gjort noget specielt anderledes. Men jeg kunne mærke at jeg inde i mit hovedet hurtigt fik tingene på plads. Ja allerede før klokken slog tolv. Jeg plejer ellers ALTID at gå hele nytåraften og også gerne det meste et 1. nytårsdag med denne følelse, så det var virkelig befriende. Jeg tænker at grunden måske kan være at jeg har været bedre til at stoppe op i løbet af året og lige mærke efter, tage op til revision. For hvorfor er det vi venter med at vende det hele til lige nytårsaften? Jeg tror at det er sundt at vi lige husker at stoppe op en gang imellem og mærke os selv, og spørge os selv om vi er på rette kurs og om der er noget vi kan ændre, noget der kan blive bedre, eller noget som skal forandres. Vi er jo vanedyr og mange lever bare i hverdagens trummerum, men det gælder om at gør hver dag til den bedst mulige dag, og ikke kun se frem til ferier eller andre store begivenheder. Nej alt fyldet derimellem kan også blive fantastisk, hvis du altså vælger at gøre det til det. Men først skal du tage en aktiv beslutning om at ville ændre tingenen, det er step 1, og derfra kan du så gå i gang med at forme dit liv som du vil.

Desværre er det alt for mange som tager tingene for givet. Alle de mindre ting. Jeg har heldigvis kan jeg sige aldrig været en af dem, og det er der en helt ganske særlig grund til som jeg vil komme nærmere ind på i et andet indlæg. Det bliver nemlig et længere et af slagsen. Men jeg kan lige her til slut give dig et par gode råd til hvordan du kan komme til at give din hverdag mere mening, og ikke bare tage den for givet. Prøv næste gang du er ude at gå en tur at åbne alle dine sanser. Duft, hvad dufter der af? mærk hvordan terrænet føles under dine fødder og sans alle de ting der sker omkring dig. Læg mærke til farverne, dyrene, menneskerne. En sød hundelufter der måske sender dig et smil, fuglenes kvidren, blade der falder ned fra træet. Hvad får det dig til at føle? mærke? tænke? Det er de små ting der tilsammen giver meget mere glæde. Og det er glæde der gør os lykkelige…

 

xximg_0140

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog!