Få Chanel på budget!

5 mennesker som har ændret mig liv!

5 mennesker der har ændret mit liv!

Hey Beauties!

Idag bliver det et af de mere personlige indlæg. Det skal nemlig handle om mennesker som har ændret mit liv, og gjort en kæmpe forskel.

Den første person er min far. Uden min far havde jeg ikke været det menneske som jeg et idag. Han har lært mig så meget om livet, både det gode og det dårlige. Min far har også altid været det menneske som jeg har været aller tættest med og mest knyttet til. Der var ikke noget som vi ikke kunne dele eller snakke om.

Den anden person er min mor. Vores forhold har kun vokset sig stærkere gennem hele livet, og det har været fantastisk at mærke. Idag er vi super tætte, og især efter jeg har mistet min far her for 3 år siden, blev vi rystet endnu tættere sammen.

Den tredje person er min matematik lærer fra foleskolen Joachim. Han har betydet så meget for hele min folke skoletid. Dengang var jeg meget genert og indadvendt, og han var altid så sød til lige at hjælpe mig lidt ekstra hvis jeg havde brug for det. Derudover en fantastisk lærer. Jeg ville så gerne have mødt ham som voksen og fortalt han hvor meget han har betydet for mig, men fik jeg desværre aldrig mulighed for, – han døde her for et par år siden. Det blev jeg faktisk rigtig ked af, og det har naget mig en del, men jeg håber bare på at han vidste det.

Den fjerde person er min bedste veninde Sarah som jeg mødte under min uddannelse i Matas. Fra første dag af klikket vi bare, og blev super tætte virkelig hurigt. Jeg kan dele alt med hende, og er så taknemlig for at have hende i mit liv. Har aldrig haft en veninde som hende, hun er noget ganske særligt.

Den femte person som har ændret mit liv er min forlovede Søren. Det var kærlighed ved første blik, og jeg har aldrig nogensinde været i tvivl om at han er bare min soul mate, den eneste ene for evigt og altid. Vi har en kærlighed som jeg aldrig har prøvet før, – en kærlighed som jeg slet ikke vidste fandtes. Jeg er så evigt taknemlig over at have mødt et menneske der fuldender mit liv på den fantastiske måde.  Vi har oplevet så mange fantastiske ting sammen, og jeg glæder
mig til alle de skønne eventyr der venter os forude!

Dette var en kort beskrivelse af 5 personer som har gjort en enorm forskel i mit liv! Hvem har ændret jeres liv? kommentér gerne.

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

os

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få Chanel på budget!