MAC beauty!

Hold fast i Traditionerne!

img_0114

Hey Beauties!

Jeg ved ikke med jer, men jeg kender ikke noget bedre end traditioner. Traditioner skaber minder, skriver historie, og skaber bare SÅ meget hygge:-) Om det er er små traditioner eller store, er ikke vigtige, nej det vigtigste er at du holder dem i hævd år efter år.

Her får i 5 af mine traditioner som jeg gennem mit liv har haft i min famile.

  1. Fra før jeg blev født havde mine forældre en tradition, som blev ført videre da de fik mig, og det var at de hver lørdag morgen tog ind til Illum i København når de åbnet og spiste brunch. Jeg synes det var en super hyggelig måde at starte weekenden på, og elsker alle de hyggelige minder jeg har derfra, hvor vi fik vendt verdens situationen. Det er ikke altid man har tit til hiandne i en travl hverdag, men dette gjorde at vi mindst en gang om ugen mødtes. Denne tradition fortsatte også efter jeg var flyttet hjemmefra og helt til jeg mødte min nuværende kæreste og flyttet sammen med ham.

  2. En anden tradition fra min barndom som jeg virkelig også bare elsket og glædet mig til var ”Søndagsture”. Hver søndag stod vi tidligt op i min familie og så sad vi snakket om hvad vi skulle i dag. Vi var altid ude at opleve, vi sad aldrig bare derhjemme. Vi har været på mange forskellige oplevelser som jeg aldrig ville have været foruden. Vi har været på et utal af restauranter, naturvandringer i hele landet, set udstillinger, på museer, kunst, wellness, Tivoli, dyreparker, forskellige former for motion, og ikke mindst en masse uvurderlig kvalitetstid sammen.

  3. Den tredje tradition jeg vil fortælle om er en som kom til lidt senere i min barndom som mig og min mor opfandt. Det er ”Det hellige brød” som vi bagte. Det hellige brød som hedder Pan coi santi er et brød som traditionelt spises på Allerhelgensdag, som er en katolsk mindedag for alle helgener, som falder 1. November. I den lutherske kirke er det mindedag for de afdøde, og falder 1. søndag i november. Så vi bagte altid brødet d.1 søndag i november. Det er virkelig det lækreste brød jeg nogensinde har smagt, da der er så mange gode ingredienser i, og så kan det holde sig frisk flere dage efter, hvilket er en fordel da det er et stort brød. (I må sige til hvis i kunne tænke jer opskriften, så skal jeg nok sætte den ind).

  4. Den fjerde tradition handler om motion. Vi har altid været en super aktiv familie, og dyrket en masse motion. Vi har aldrig kunne holde ud bare at sidde stille, der skal ske noget. Både min mor og far har altid elsket at komme ud i naturen, og min far har dyrket en masse sport, og dyrket både roning og løb på konkurrence plan, så jeg har fået det ind med modermælken. Nå men den 4. tradition er to ting. Den ene er at hvert år gik mig og min far 2-3 gange rundt om Fersken som er på ca 21 km. En skøn tur i smuk tur i bakket terræn i den skønneste natur. Jeg elsket de ture, hvor vi fik snakket om både stort og småt, og de har været med til at skabe den tæt relation som jeg altid har haft til min far. Den anden tradition var også med min far, og det var at vi fast 2 gange om ugen løb rundt om Bagsværd sø. Et sted som jeg er helt specielt knyttet til, og jeg kommer der så tit jeg overhovedet kan, mindst en gang om ugen. Hvorfor dette vil jeg komme ind på i et andet indlæg.

  5. Den sidste tradition som jeg vil komme ind på her er en som vi den dag i dag holder i hævd. Det er vi samles 1. søndag i advendt til en hyggelig middag og byder december velkommen, spiser lækker mad og slutter aftenen af med æbleskiver, gløgg og advendtsgaver. Denne tradition er simpelhen bare så hyggelig, og jeg er helt sikker på at det er en som jeg altid vil holde i hævd.

Dette var nogle af mine tradtioner. Håber at i synes det var hyggeligt at læse med, og måske endda finde lidt inspiration. Jeg vil super gerne også høre om jeres traditioner, så kommentér gerne, og så er i også meget velkomne til altid at komme med foreslag til emner jeg skal tage op her på bloggen!

Ellers må i bare have det rigtig godt til vi blogges ved:-)

 

xxx

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC beauty!