Chanel kommer til Danmark!

Never quit your daydream..!

Never quit your daydream!

Hey Beauties!

Idag skal det handle om hvordan du opnår dine mål, og aldrig skal gå på kompromis. Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at sætte sig et mål eller en drøm, og opnå den. Det tror jeg alle kan skrive under på der har prøvet det. Desværre er det langt fra alle der opnår deres drømme. Her vil jeg komme med fif og tricks til hvordan du opnår dine drømme og blive et gladere menneske!
Så langt tilbage jeg kan huske har jeg gået bevidst efter mine mål og drømme, og jeg har opnået stort set dem alle. Sætter jeg mig et mål som jeg virkelig vil  så opnår jeg det også! Hemmeligheden bag er du skal være fokuseret. Hvis du f.eks har 10 drømme, kan du ikke opnår dem alle på samme tid, nej du er nød til at tage en drøm ad gangen og fokusere 100% af din energi på den, for ellers vil det aldrig lykkedes. Jeg kan personligt rigtig gode lide at visualisere ting, og jeg kender flere som har succes med dette. Jeg bruger plancher, billeder på min tlf, kalender, – det vigtigste er ikke hvad det er, men at det er noget som du kigger på hver dag. Så sætter jeg billeder ind af den ting som jeg vil opnå. Vil jeg f.eks opnå at have sparet et hvis beløb sammen på en hvis tid til f.eks en rejse sætter jeg billeder ind af den rejse. Sådan at jeg hver dag kigger på det og bliver gjort opmærksom på det, hvis jeg skulle være distraheret af noget andet, hvilket man jo hurtigt kan komme til i denne verden hvor vi hver dag stilles over for en uendelig mulighed af valg. Hjernen husker billeder tusind gange bedre end, så ved at du får det ind på denne måde, bliver du meget mere opmærksom, og du vil være i stand til at nå mål som du måske før syntes uoverskuelige. Ved at bruge visuelle hjælpemidler vil det også hele tiden ligge latent i hjernen, og din underbevidstheden ved derfor hele tiden hvad det er som du vil. Ydermere kan du også glædes ved hver gang du kigger på drømmen, og dermed blive inspireret til at give den en ekstra skalle. Når du så har opnået drømmen, sætter du dig for hvad den næste drøm skal være og gør på nøjagtig samme måde. Det lyder måske virkelig enkelt, og det er det også, men det gør virkelig en betydning til forskel, og det vil du hurtigt mærke. Og ikke mindst vil du komme til at mærke tilfredsstillende ved lige pludselig at dine mål og drømme i livet, og ikke kun hele tiden have dem som idéer i dit hovedet. Det skaber en enorm lykkefølelse!

Jeg håber du vil forsøge dig med denne metode, og du er selvfølgelig som altid meget velkommen til at kommentere hvad og hvordan du opnår dine drømme i livet?

Just reminder never quit your daydream!

img_9749neverFølg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel kommer til Danmark!