Husk at lev livet!

Be a boss now!!

Hey Beauties!

Idag skal det handle om hvordan det bliver boss i dit eget liv. 

Lyder det svært? det er det ikke.

Tag kontrollen NU! Du vil ikke fortryde!

•Der er ikke en bestemt rækkefølge livet skal leves i. Der er ikke noget rigtigt og forkert. Valget er helt og holdent dit.

• Ønkser du en ændre noget, så tag et step af gangen. Lav en handlingsplan. Gab ikke over mere end du kan tykke, men kom langsomt men sikkert i mål. Resultaterne bliver som regel også derefter.

• Udfordrer sig selv! Du rykker dig kun når du bliver udfordret. Tag nogle chancer, og vær ikke bange for at miste fodfæste for en stund. Du vinder i langt de fleste tilfælde. 

• Spørg ikke omverdenen til råds hele tiden, men lyt til dig selv. De andres mening er ikke særlig vigtig. Det er kun dig der ved hvad der er rigtigt for dig, og du har ikke brug for hele tiden at blive betvivlet i dine valg. Du har ikke brug for andres accept. Tag dine valg, og stå ved den. Du kan aldrig please alle, så please dig selv. Mærk efter, og gå efter din egen intuition. 

• Gå målrettet efter dine drømme.  Hvis noget er vigtigt nok for dig, skal du nok få det opfyldt. Lad ikke andre få dig selv til at tvivle på din styrke. Vær stærkt, modig, og gør hvad der  kræves.

Never quit your daydream!

• Prioritér mig-dig! Det er vigtigt at at du får tid til dig selv. En aftale med dig selv, er ligeså vigtig, og bør prioriteres ligeså højt som en aftale med andre. Tag ligeså meget tid til dig selv som du har brug for. Føl dig ikke presset udefra.

• Føl dig ikke presset af at skulle

gøre nogle bestemte ting hvis du ikke har lyst, men lyt til dig selv. Måske skuffer du nogle på din vej, men alternativt skuffer du dig selv.

• Vær altid den bedste udgave af dig selv. Udstrål det du gerne vil tiltrække. Jo mere får du af det du ønsker. Vær stolt og selvsikker, og glæd dig over alle dine sejre!

Jeg håber at kunne inspirere dig til at blive den absolut sejeste boss, and remenber you can always improve!<3

 

ec058847-4579-4a86-bd24-4c6e442d8be0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk at lev livet!