Ny super hårtørrer er kommet til byen!

Hvad er lykke?

Hey Beauties!

Danmark bliver gang på gang kåret som verdens lykkeligste folkefærd.

Men hvad er lykke egentlig? er det en konkret størrelse som man kan sætte en formel på, eller er det liget mere flydende? Jeg er ikke i tvivl. Lykke er noget meget individuelt. Hvad der gør mig lykkelig, er ikke det samme som der gør dig lykkelig, og omvendt, men alligevel er der også nogle store fællesnævnere.

Og hvad sker der hvis man først begynder at jagte lykken? Ja så bliver det først rigtig interessant. Men tilbage til udgangspunktet, og hvad lykke er for mig. Som barn havde jeg en idé om, at lykke var noget som indtraf når alt i livet bare var perfekt. The perfect moment! Efter jeg blev ældre, og fik oplevet livet i både sorger og glæder, fandt jeg ud af det ikke hængt sådan sammen. Rettere, hvis man venter til det perfekte øjeblik, ja så kan man vente til evig tid, becouse it never gonna happen! Til gengæld oplevet jeg flere tider og stunder med en særlig dybfølt glæde, det som jeg vil betegne som lykkefølelse. Men det er først det seneste årti at jeg har fået denne her helt særlige berusende lykkefølelse som jeg vidste fandtes, men aldrig oplevet før. Der har altid lige manglet det sidste. Der er nemlig mange grader af glæde og lykke. Fra de helt små ting vi møder i hverdagen, til de helt store livsændrende begivenheder der bare ikke kan blive større. Og er noget lykke så bedre end andet? Både ja og nej vil jeg sige. For jeg ville aldrig være foruden den kæmpe store enerne altopslugende lykkefølelse, men jeg ville da bestemt heller ikke være foruden alle de små og mindre lykker, som jeg hver dag møder på min vej.

Jeg tror på at alle mennesker har en grund lykkefølelse. Sådan har jeg nemlig altid selv haft det, og også hørt fra mange andre, som har det ligeledes. Derudover kan der så ellers bare bygges på, alt efter hvor stor en lykke der indtræffer. Og så er der selvfølgelig momenter, hvor man bare bliver blæst omkuld og mærker denne her lykke flow følelse brude gennem ens krop. Lidt ligesom runners high! Det føles jo fantastisk, men er en kortvarig følelse, hvor imod grund lykken er langvarig og instant.

Så kan man lære nogle tekniker for hvordan man booster sin grund lykke, hvilket jeg også har skrevet et blogindlæg om, og dette højner selvfølgelig grundlykkefølelsen, og jo højere grundlykken er, jo mere skal der også til at slå dig ud af kurs.

Det som gør mig allermest lykkelig er viden om at mig og min kæreste altid har hinanden, i både medgang og modgang. At man har en person som man elsker, og kan følges med gennem livet, dele alt med, og skabe fanatiske minder sammen med, giver en helt fantastisk tryghed og ro, og en dyb indre lykke. 

Dernæst er det et godt helbred, noget som rigtig mange tager for givet. Det er super vigtigt at behandle krop og sjæl ordenligt, det det skal bære en gennem hele livet, og må stå model til rigtig meget. Ja det jo ens grundsten. 

Noget andet som jeg absolut ikke kan leve uden er frihed. Frihed er virkelig bare the Key to happiness! Jeg kender intet end at være holdt fast i besnærende rammer. Jeg kan blive helt klaustrofobisk ved tanken. 

Noget andet som giver mig stor lykke, er at opfylde drømme og mål. At man sætte sig et mål, lægger en plan, og når man sp kommer over målstregen er det ekstremt selvtilfredstillende. 

Af mindre ting er det at kunne forkæle krop og sjæl med lækker sund og nærende mad, at spise nogle lækre middage ude såvel som hjemme, wellness, massage og lækker krops- og hudpleje. Og selvfølgelig ej at forglemme, at komme ud i min elskede natur, hvor jeg finder den ultimative ro.

Jeg er også en eventyrer, og vil altid opleve mest muligt. Jeg har en kæmpe appetit på livet, og vil udforske så meget som muligt, på alle områder. Og sådan har jeg altid haft det. Når jeg hører livskloge mennesker fortælle om et levet liv, et liv hvor de har taget chancer, gået efter deres mål og drømme, ikke altid tager den lige vej, og har turde miste fodfæste for en stund bliver jeg draget og fascineret. Man kan se hvordan de bare sprudler af livsgejst, mens de ivrigt fortæller om alt det de har gjort, oplevet og opnået. Hvis jeg kunne ville jeg gerne opleve at bo i hele verden. Opleve alle religioner og folkefærd. Komme ind under huden på alle de her mennesker som lever så forskelligt fra os selv, og høre alle deres historier. 

Ja jeg synes at livet er en forunderlig størrelse, og husk nu at grib lykken og mulighederne hver gang de byder sig, og hvis du ikke kan vente så tager du dem bare selv!

Tak fordi i læste med!<3 Hvad er lykke for jer? hvad drømmer i om?

I er som altid velkomne til at kommentére.

Følg mig på Instragam!

@carinnielsen

3dad6884-a5ad-46d1-ad0f-98f4aacedc1a

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny super hårtørrer er kommet til byen!