5 danske favorit webshops!

10 ting jeg elsker!

10 ting jeg elsker!

Hey Beauties!

Vi har alle ting som vi bare elsker. Her får i 10 af mine!

1. Motion. Jeg kunne på ingen måde ikke undvære min motion. den energi og velvære det giver mig er absolut priceless.

2. Oplevelser. Jeg elsker at leve livet og opleve så meget som muligt altid. Både kulturelt, rejser, lande, nye steder, og bare det altid at leve livet fuldt ud. Jeg kunne aldrig finde på bare at sidde hjemme og kigge,  nej skal ud og mærke livet, leve livet,- altid.

3. Mad. Jeg går meget op i lækker mad, og synes at det er en stor livs kvalitet. Jeg elsker både at gå ud og spise på lækre restauranter, gourmet, og caféer (har lavet et særskilt blogindlæg om mine favorit steder to go out, som i kan læse lige Her . Og jeg holder også rigtig meget af at lave en lækker hjemmelavet middag.

4. Fashion. Jeg har altid gået utroligt meget op i fashion, og fuldt med i alle de nye tendenser,
og holdt øje med alle de nye kollektioner, samt læst om alle de store modehuse. Jeg elsker at være velklædt, og går meget op i at klæde mig pænt, ikke kun når jeg skal til særlige begivenheder, men hver dag. Det giver en virkelig dejlig selvtilfredsstillelse. Vi skal huske på, at det jo ikke kun for andre vi skal gøre noget ud af os selv, men mindst lige så meget for os selv.

5. At udvise kærlighed og taknemlighed. Det giver mig så meget glæde i kroppen at give dem jeg elsker masser af kærlighed. Og det giver så meget at udvise taknemmelighed, hver gang jeg modtager kærlighed, gaver, komplimenter, eller et smil. Man skal huske at værdsætte alle ting, store som små.

6. Beauty. At gøre alt for at få min til at vise den bedste side af sig altid, og være gennemfugtet og velplejet gør en verden til forskel. Ikke alene er det noget som virkelig gør en synlig forskel, det gør også en stor mental forskel, at du bliver glad hver gang du ser dig selv i spejlet, over at du bare har en hud der stråler fuld af glød.

7. Lys. Jeg elsker lyset i alle dets former, både sollys, levende lys og lamper. Lys gør en utrolig forskel i hjemmet og skaber hygge som intet andet kan. Jeg kan personligt rigtig godt lide en blid belysning, og mange lys og lamper rundt omkring som lyset rummene op på en hyggelig og varm måde, fremfor en kraftig lampe ét sted.

8. Naturen. Naturen er jeg dybt afhængig af. Jeg tager i skoven og langs kysterne så tit som overhovedet muligt. Det hjælper på at klare mit hovedet, give energi, glæde, og så elsker jeg også bare alle naturens lyde og dufte. (Jeg har lavet et langt indlæg om naturen som i kan læse lige Her

9. Skrive digte. Sommetider når jeg har meget på hjerte sætter jeg mig ned med en dejlig kop te og skriver lange digte. Jeg har efterhånden en stor samling, og måske vil jeg udgive dem en dag.

10. Dybe samtaler. Hvis der er noget som jeg har meget brug for ind imellem, så er det at have nogle lange dybe samtaler med min kæreste, familie og veninder. Det kan både være nær livet et svært eller når livet bare er fantastisk.

Håber i måske kunne blive lidt inspireret. Hvad elsker i at lave?

10Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 danske favorit webshops!