Pastel favoritter!

Jeg elsker arkitektur!

Hey Beauties!

Jeg holder meget af arkitektur, og vi har altså bare en smuk hovedstad. Og især her som

foråret og sommeren fortjener den helt sikkert nogle besøg. Jeg elsker at slentre inde i det gamle KBH, ned af de små hyggelige sidegader, og gerne forskellige veje hver gang. Hvor gang oplever jeg noget nyt, det kan være en butik, en ny café, eller en udsmykning på en bygning, som jeg bare ikke har lagt mærke til før. Ofte stopper jeg op og kigger på, for hvor er der bare mange smukt udsmykket bygninger, med detaljerigdomme, kobbertage og spir. Og noget som jeg også synes er virkelig fascinerende er at, selvom der er støj og liv på se større gader, skal du ikke gå ret langt ind i de mange baggårde, før der stort set et totalt stille, og man tror ikke at man befinder sig i KBH. Her ligger der også virkelig mange hyggelige caféer som ofte er oversete udefra, men som

bestemt er et besøg værd, og jeg elsker at sidde udenfor om sommeren. Café Alsace er en af dem. Man sidder i den hyggeligste lille oase omgivet af rislende vand og fuglekvidder. Helt sikkert et dejligt roligt afbræk fra shoppeturen, eller hvis du bare trænger til et lille hvil et roligt sted. 

Et andet sted er Royal Smushi Café. Den ligger også i en stille baggård, og her kan du få se lækreste kager og finger sandwiches. 

En anden dejlig tur er at gå fra Kgs. Nytorv langs havnen ud til Toldboden hvor du kan sidde og nyde lidt lækkert fra Løgismose i de opstillet stole med udsigt direkte udover vandet. Virkelig skønt, især på en varm dag. 

Videre kan man gå ud til kastellet, hvor man finder et lille hyggeligt åndehul med sø, natur og voldgrav. Dejligt med sådan natur i en storby. 

Alle stederne er er skønne at gå og tage hen både alene og sammen med nogen. Man føler sig aldrig alene i KBH, da der altid er liv omkring en.

c999ae48-48ab-47f5-bc94-7a4a2b181032

72a32599-d7c4-4af1-a508-2913ab2c77fb fe3f29c8-fd8d-45f1-8aff-13355567cfd7

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel favoritter!