Hvem har fået den eftertragtet Michelin stjerner??

Hallo sushi lovers!

Hey Beauties!

Jeg er sushi lover med stort L, og har prøvet sushi stort set alle steder fra. Det varierer virkelig meget i kvaliteten. Sushi er bestemt ikke bare sushi. Og som alt andet hænger pris og kvalitet unægteligt sammen. Jeg spiser sushi mange gange om måneden, elsker det virkelig, og så er det tilmed også super sundt. Der er rigtig mange herhjemme der ikke spiser fisk nok i hverdagen, og ikke får nok af omega 3-6-9 fedtsyrer, især omega 6 kniber det med at få nok af for de fleste vedkommende, og kan føre til hudinfektioner som dermatitis og eksem. Derudover smører fedtsyrene også led og hjerne. Derfor er det super vigtigt at være opmærksom på at få de vigtige fedtsyrer.
Alle slags fisk er super sunde, men især de fede fisk (f.eks laks) indenholder flest fedtsyrer. Så det er bare med at komme igang med at spise fisk!

Her får i min top 3 sushi steder:

1. På første pladsen er helt klart Sticks’n sushi. Jeg har aldrig fået noget her som ikke er 100% i orden. Fisken er af høj kvalitet, og de crispy ebi er er to die for! Helt klart pengene værd.

2. På anden pladsen kommer Karma Sushi. Sublim sushi i smukke anretninger. Der er heller ikke noget at sætte en finger på her.

3. På tredje pladen vil jeg sætte Letzs sushi. Virkelig god og lækker sushi. Pris niveauet ligger en anelse under Karma sushi og Sticks’n sushi. Bestemt et sted jeg idag vil anbefale.

be837107-c1b3-45ab-9950-acf95742bb2b

1905f39b-bb1b-4ba9-8336-be345e43292d

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har fået den eftertragtet Michelin stjerner??