Derfor har i ikke hørt fra mig..

Bryd dine tankemønstre..

Hej Beauties!

I perioder kan jeg døje rigtig meget med triste og negative tanker. Det tror jeg vi alle i mere eller minde grad gør, og derfor er noget de fleste kan relatere til.

Nogle gange kan de være nemme at slå væk, mens de andre gange nærmest bare kommer igen og igen, hvilket kan være virkelig frusterende og drænende.

Jeg har prøvet en ting som jeg synes virker rigtig godt, og derfor vil dele med jer. Den er virkelig simpel, og går ud på, at hver gang der kommer en negativ tanke ind i hovedet, skal den afstattes af en positiv. Det skal lige siges at der selvfølgelig findes negative tanker, der har et formål, og skal bearbejdes, eller på anden måde ikke bare skubbes væk. Men udover disse, skal de altså ikke have lov til fylde i hovedet på os. Især  i kvinder er jo virkelig gode til ikke at tale særligt pænt til os selv, og til at dunke os selv tusind gange oveni hovedet, når vi har lavet en fejl. Virkelig synd, totalt meningsløst, for det giver os absolut intet godt! Derfor skal vi blive meget bedre til at tænke, føle og mærke de positive tanker.

Lad os f.eks sige at du får en negativ tanke ind i hovedet der hedder at du ikke er god nok til noget, så skal den straks byttes ud til en der hedder, – dette er jeg rigtig god til! og sådan finder du erstatninger for alle dine negative tanker, som hver gang, når de kommer, straks skal smides på porten, og byttes ud med den positive. I starten kræver det lidt tilvænning, men der går ikke længe inden det bliver inkorporeret, og føles helt naturligt at gøre, og du vil mærke at du føler dig meget gladere, lettere i kroppen, (negativitet tynger enormt meget) samt mere energifyldt, og i den sidste ende, fører det også til bedre selvværd. 

Man kan både se og mærke på folk på lang afstand, om de er fyldt op af god eller dårlig energi. Det lyser ud af dem på hele deres holdning og udstråling. Og i kender sikkert også en enkelt eller to personer, som når i har været sammen med dem, føler i jer helt drænet. 

Der er dem som suger ens energi, og dem der tilfører. Og for at kunne være en af de sidste, kræver det, at du selv har en dejlig positiv energi. Og det gode er, at positiv energi, det smitter, så se at få tilført noget af det, hvis du ikke allerede har.

 

Følg mig på Instragram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har i ikke hørt fra mig..