It’s about time!

Har du skrevet dine ‘’Morning pages’’?

Hey Beauties!

For noget tid siden stødte jeg på begrebet ‘’morning pages’’. Og hvad er det så lige? jo det er såmænd bare at du hver morgen skriver et par sider med hvad det falder dig in. Det skal ikke være om et bestemt emne, eller noget som du tænker over, du skal bare lade tankerne flyde frit og grifle ned på papiret, hvad end der kommer til dig. Og hvad er meningen så med dette? Det er, at du skulle komme meget bedre igang med dagen, samt at få en ro indeni hovedet, hvor vi ofte har tendens til at der florerer tusind tanker rundt hele tiden. Men når du ligesom får dem ud på denne måde hver morgen, skulle du både blive mere afslappet, samt få en større klarhed og ro. 

Jeg skal ærligt indrømme at da jeg først lige læste det, synes jeg det lød ret fjollet, og tænkte at det kan da ikke gøre den store forskel. Men ikke desto mindre kan jeg nu efter at have prøvet det af i nogle måneder, konstatere at det virker, og gør en forskel. 

Pointen med dette er også at det er ikke noget som er rigtigt og forkert, det behøver heller ikke være sammenhængende. Du lader simpelhen bare hjernen få dit løb og skriver ned hvad end der kommer til dig. Og hvis du nogle morgener kun får skrevet tre linjer, er det helt fint. For det er netop vigtigt at det ikke bare bliver endnu en stress faktor, hvor du tænker, du skal have skrevet to sider. Nej tværtimod, er dette et værktøj til det modsatte. 

Det er heller ikke meningen at nogen skal se det som du får skrevet ned. Det er kun for dig selv og dine egne tanker.

Jeg tænker at i en verden hvor så mange mennesker hvert år rammes af stress, angst og depression, har vi stærkt brug for ting der kan trække folk i den modsatte retning.

Men prøv det, og giv det lidt tid, og opgiv ikke efter et par dage, selvom du ikke synes det gør noget for dig. Som så meget andet skal ting have tid til at lade sig implementere for at kunne se effekten. 

Måske kender nogen af jer til det i forvejen? i såfald høre jeg meget gerne med jeres erfaringer.

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It’s about time!