Juletræet med sin pynt🎄

Få et lækkert velduftende hjem…

Indlægget indenholder reklame links!

Hey Beauties!

Jeg elsker virkelig at komme hjem til et dejligt velduftende hjem. Og til det bruger jeg lækre duftpinde og duftlys, som jeg også bare elsker at sidde og hygge mig med. Der findes virkelig mange forskellige, og i mange forskellige prisklasser. Nogle er et helt lille kunstværk i sig selv, da glassene er så smukke, at man bare elsker at have dem stående fremme. Og jeg gemmer også tit de smukkeste af dem, som jeg bagefter bruger til hårpynt, blomster, eller andre småting.

Det er meget forskelligt hvilke duftlys jeg køber. Og også meget forskelligt jeg hvor meget jeg har lyst til at bruge på dem. De findes helt fra 20 kr., til op til flere tusinde. Husk også altid at checke antal brænde timer bagpå, da det tit godt kan betale sig at give lidt mere. Med hensyn til duftpinde er det altid Rituals, som jeg i øvrigt elsker alt fra. Jeg har altid Rituals duftpinde og duftlys stående på badeværelserne, da de bare den her lækre spa følelse. Love it!

Nogle duftlys som jeg altid vender tilbage til er Meraki (fås i Magasin, og koster 50 kr. for de små 100 kr. for de store). De er bare skønne og rene i duften, og så er de i 100% soya. Dvs. de er meget sundere end dem i voks eller stearin.  

Jeg har lige været ude og stock up på duftlys, så her får i lige dem jeg faldt over denne gang.

🌟 Voluspa laver seriøst de smukkeste, I just can’t! Har købt dem i Norr i KBH. 399 kr. stykket. 

🌟Det store røde som dufter skønt at kanel og det sorte betgamotte er fra H&M home i Lyngby Storecenter. Det de kostet 129 kr. og set sorte kostet 69 kr. mener jeg det var. I kan se flere på deres hjemmeside lige Her!

🌟 Meraki fig + apricot og white tea + ginger er begge fra Magasin Lyngby, men de har dem i alle Magasins butikker, og også online lige Her!

🌟Rituals – The Rituals of Yalda duftlysog duftpinde fra Hamman serien (one of my fave!) er fra Rituals butik i Lyngby Storecenter, til hhv. 170 kr. og 220 kr. men fås også online på deres hjemmeside lige Her!




Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletræet med sin pynt🎄