Glædelig 1. søndag i advendt🎄❤️

Juletræet med sin pynt🎄

Hey Beauties!

Hvis der er en ting ved julen som jeg altid bare glæder mig til lidt mere end alle de andre skønne ting i denne tid, er det at pynte juletræ. Jeg har så mange dejlige minder fra min barndom hvor mig og min far hvert år var ude og fælde juletræ og d.23 december om aften gik vi altid og pyntet det. Årh bliver helt varm om hjertet, og kan helt savne den tid. Kender i det med at man nogle gange kan sidde og svælge i minder, og savne en svunden tid? Men altså jeg elsker jo også bare mit liv hvor jeg er nu, og der er bare noget specielt ved hver livsfase, men det kunne da være skønt hvis man lige kunne få en bestemt periode tilbage igen, når man allermest har brug for det.

Well.. i mit voksne liv har jeg ført traditionen videre med at det skal være fæld selv juletræ. Elsker bare at gå og udvælge det perfekte træ. Jo højere jo bedre. Des højere træet er, des tættere er stjernen på himlen… I et af mine huse jeg boet i som barn havde vi 3.5/4 meter til loftet, og udover jeg elsket den store rum følelse, var det især denne tid på året hvor vi skulle vælge juletræ at det var helt perfekt, for der kunne jeg virkelig få et højt træ. Det kan jeg godt savne lidt nu. Men hvem ved, måske en dag får jeg så højt til loftet igen, who knows..

En ting jeg godt nogle gange kunne savne lidt, var at have juletræet lidt længere tid, syntes altid at det skulle så hurtig ud igen. Dette har jeg ændret som voksen, hvor jeg nu får juletræ allerede til d.1 december, for så kan man nyde det hele julemåneden, og det synes jeg bare er vildt hyggeligt, og rart. Jeg sidder tit bare og kigger på træet med alle lysene og de smukke glas kugler. Det har virkelig bare en afslappende effekt på sindet. Og duften der breder sig af gran, vidner om at naturen er flyttet indenfor, og at det snart er jul.

Her kan i se billeder af vores juletræ. Jeg vil også rigtig gerne se jeres, samt høre om jeres juletraditioner.

Har lavet en lille video hvor i kan se vores juletræ her👇🏼

aaf5f618-10c8-48ad-a24e-eaad54a6e26d

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 1. søndag i advendt🎄❤️