Never quit your daydream..!

Kylie Jenner!

Hey Beauties!

Så blev hemmeligheds kræmmeriet finally brudt! Kylie har født en lille pige, og har offentliggjort den cuteste video named ”To our daughter” som i kan se lige Her

I de sidste 9 måneder har Kylie formået at holde sig ude af mediernes og paparazziernes søgelys, på trods af at der selvfølgelig har cirkuleret en masse graviditets rygter of course! men der er ingen der er lykkedes at få billeder af hende som kunne bekræfte dette, og Kylie og resten af familien Kardashian har forholdt sig tavse. Når folk skulle besøge Kylie, selv de tætteste venner blev de bedt om af aflevere deres mobil telefoner inde de fik lov at se hende, da man ikke ville risikere nogen kunne komme til at tage billeder og liike dem til pressen.

Det næste store spørgsmål er selvfølgelig så hvad hendes pige skal hedde, og spekulationerne går på navnet Butterfly. The Kardashian pigerne er kendt for deres anderledes navne til deres børn, og jeg synes personligt at de findes på nogle super cool og cute navne inkl. Butterfly. Grunden til at man tror på dette navn er at både Kylie og Travis har fået tatoveret en lille sommerfugl på deres ankler som i kan se herunder.

Hvad tror i på?

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Reklame.

Reklame.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Never quit your daydream..!