check det her ud guys!!

He’s just not that in to you..!

Hey Beauties!

Vi har alle prøvet at forelske os i en fyr der ikke gengælder vores følelser. Vi føler måske godt nok at han ikke viser synderlig interesse, men alligevel finder vi på undskylninger for ham gang på gang. Dette er virkelig bare ikke særlig sjovt, og du ender altid med at sidde tilbage with a broken heart. Guderne skal vide hvor mange gange jeg har prøvet dette. Derfor har jeg lavet dette indlæg, hvor jeg har udfra mine erfaringer og oplysninger, fortæller hvilke faresignaler du skal kigge efter.

1: Han viser ingen interesse i at lære dig at kende!

Hvis han altid kun snakker om sig selv, og aldrig spørger ind til dig, samt ikke virker interesseret når du fortæller, er han ikke interesseret i dig.

2: Han tager ikke initiativ! 

Hvis han ikke tager initiativet til at ses med dig, og næsten aldrig skriver eller ringer, men at det altid er dig der skal tage kontakten er han bare ikke interesseret i dig. Godt nok kan man have travlt, men er han oprigtig vild med dig, bliver du prioriteret.

3: Du er ikke en del af hans liv!

Selvom i har datet et stykke tid, bliver du aldrig inviteret med til noget. Dette er et klassisk tegn, som du ikke skal ignorere. En fyr som er interesseret i dig, kan nemlig ikke vente med at præsentere dig for sine venner og familie.

4: Han siger et men gør noget andet!

Han lover at ringe imorgen, at i skal ud og spise i weekenden, at han ville lave middag til dig, men intet sker. En fyr som kun har det hele i munden er ikke seriøs, men siger ting for at holde dig hen. Drop ham!

5: Du har en dårlig mavefornemmelse!

Hvis din mavefornemmelse fortæller dig at det ikke er en seriøs fyr du har gang i, bør du lytte til den, da den meget sjældent tager fejl. Den kvindelig intuition er meget stærkt, og har ret næsten hver gang.

6: Han viser ikke omsorg for dig!

Hvis en fyr ikke viser omsorg for dig, spørger ind til hvordan du har det, viser at han passer på dig, er han ikke seriøs. Dette er kun noget en som er vild med dig gør.

7: Det føles som om du kun er sex for ham!

Hvis det føles som om du kun er sex for ham, er du kun sex for ham! Sorry to say, move on!

8: Han viser dig ingen kærtegn i det offentligtlige rum!

Hvis han ikke viser sin kærlighed for dig i omverdenens årvågenhed, er han ikke forelsket i dig. Ellers ville han slet ikke kunne lade være med at tage din hånd, lægge en arm om dig, og give dig et kys.

9: Jeres forhold udvikler sig ikke!

I ses altid kun om aften til dinner, movie and sex, og snakker aldrig fremtidsplaner. Du prøver at få jeres forhold to move forward, men han har altid en undskyldning. Drop ham, han er ikke interesseret!

10: Han husker ikke ting!

Du husker alt han fortæller dig, da du suger til dig, men han kan ikke huske ting som du fortæller ham. Dette er et helt tydeligt tegn på at han ikke er vild med dig, for ellers ville det have betydet noget for ham.

Well ladies! Jeg håber i kunne bruge og finde lidt inspitation i forhold til de kære mænd derude, men vi piger må beskytte os selv right?!

Som altid kommentér gerne! 

Jeg påtænker også at lave et blogindlæg om tegn på at han ER vild med dig. Skriv gerne hvad i synes!

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

check det her ud guys!!