Få et lækkert velduftende hjem...

Julen bringer velsignet bud🎄❤️🌟

Hey Beauties!

Som i ved elsker jeg julen, og december er min absolut ynglings måned.  Jeg nyder den virkelig i fylde drag, og suger alt til mig. Vil ikke gå glip af noget. I forvejen går denne måned alt for hurtigt.

Jeg tænkte jeg ville komme med 10 af de ting som jeg elsket allermest ved denne tid. Enjoy!

1: Juleaften🎄

Juleaften er og bliver bare den ultimative dag. Mere julet bliver det ikke, og den indenholder det hele. Hygge, lys, gaver og glæde. Elsker bare den dag så meget.

2: Advent🎄

De fire søndage i advendt er bare specielle. Der er bare noget over dem, som der ikke er over andre dage, når man et efter et tænder de fire lys i advendtskransen. 

3: Juletræ🎄

At tage ud og finde og fælde juletræ, tage det med hjem, og duften af gran breder sig i huset, og gå og pynte det smukt, det holder jeg virkelig meget af, og der kommer en ydmyghed op i mig,

4: Juledekorationer🎄

Jeg elsker at stå og lave juledekorationer efter at have været og samle gran og kogler, og hvad man ellers vælger at pynte dem med. Det er bare så hyggeligt, og afslappende.

5: Kalenderlys🎄

Jeg elsker traditionen med kalenderlyset vi har, og nedtællingen til juleaften. At tænde lyset hver dag, og se det blive mindre og mindre.

6: Julebagedag🎄

Lige da jeg var helt lille har mig og min mor altid holdt en julebage dag hvor vi bager jule småkager og laver julekonfekt. En dag jeg altid ser frem til.

7: Lys🎄

At se bybilledet blive lyst op at alle lysene som bliver sat op. Om aften hvor Lyngby hovedgade lyser så smukt med de fine juletræer med kroner på som i har haft i så mange år, og som lyser så smukt op. Strøget med de mange smukke jule lydkæder der hænger over med søde hjerter på. Og ikke mindst jule Tivoli med deres tusinde lys, der skaber en magisk stemning. Mere smukt og romantisk bliver det ikke. Jeg elsker så meget denne lystid som stråler her i vintermørket.

8: Gaveindpakning🎄

Hvis der er noget jeg virkelig elsker og sætter pris på, så er det at modtage en smuk gave. Indpakningen gør virkelig meget, og jeg elsker ligeledes at finde på årets tema, ud og købe materialer til dem og så sidde og hygge mig med at pakke julegaverne ind og lave dem fine, og glæde sig til at give dem til modtageren.

9: Julemad🎄

Årh hvor jeg tror vi alle elsker alle julens lækkerier. Jeg spiser tit kun and juleaften, og glæder mig derfor til gengæld virkelig meget til det, for når det ikke er noget man får resten af året, ja så er det bare meget mere specielt. Derudover elsker jeg alle julens andre lækkerier, fra de brune kartofler, ris a la mande, til konfekt og småkager.

10: Julemusik🎄 

Jeg elsker at høre musik, da det virkelig gør mig i godt humør, og får mig super meget i jule stemning. Jeg begynder allerede at få en snert af julestemning i kroppen i sidst oktober, og derfra bliver det kun mere. Jeg er virkelig et jule menneske, og set har jeg altid været, og jeg har så mange skønne jule minder gennem årene.

Hvad elsker i allermest ved julen? kommentér gerne<3

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få et lækkert velduftende hjem...