Lost Cherry from Tom Ford!

Godt nytår!!

Hey Beauties!

Og rigtig glædeligt nytår!! Jeg håber at i alle er kommet rigtig godt ind i det nye år, og har haft både en rigtig dejlig jul og et godt nytår.

Jeg elsker julen og har altid gjort det, men efter jeg mistet min far er det blevet en bitter sweet feeling. Der er kommet et kæmpe skår i glæden som desværre nok altid vil være der, og jeg har svært ved at føle 100% glæde indeni. Den følelse savner jeg helt enormt meget. Følelse af at man bare ikke at blive mere glad og lykkelig… det er virkelig bare den bedste følelse.

Efter julen og igen efter nytårs aften oplevet et stort tomrum indeni mig selv. Dette har jeg altid gjort, og kan huske det helt fra barns ben af. Med årene varer dette tomrum i kortere tid. Som barn kunne jeg have denne følelse det meste af juleferien, hvor jeg nu får det meste kan komme over den på et par dage. Det er ligesom at brikkerne bare lige skal falde i plads igen. Man har gået at glædet sig til jul så længe, og pludselig er det hele ovre. 

Med nytåret er det lidt anderledes. Det er en højtidelig aften, og en aften hvor jeg har brug for at tænke året ser rinder ud igennem, og tænke på det nye som ligger forude. Der kan også sagtens komme sentamentale eller sorgfulde tanker op, ligeså vel som der kan komme glædelige minder. Jeg skal have det hele bearbejdet, før jeg ligesom kan slippe det, og når det sker, går følelsen af tomhed også væk. 

Jeg har rigtig mange ting som jeg glæder og til, og ønsker for det nye år. Jeg håber på at min blog kan vokse, at jeg kan få nogle rigtig gode samarbejder i hus, og så påtænker jeg også af starte en youtube kanal, som en pendant til bloggen. Dette har hele tiden været meningen, men jeg har været nød til at fokusere rigtigt meget på bloggen, hvilket jeg stadigt gør, samt på min Instagram account. Derudover ser jeg frem til en masse skønne events, oplevelser, vecays mm. 

Jeg ved også jeg har lovet jer et indlæg om vores nye badeværelser, som jeg før har skrevet om, og det kommer altså lige om lidt nu. Vi blev færdige kort før jul, og der har været så mange ting som har taget min tid, og jeg er faktisk lidt pinligt over jeg ikke her fået det gjort endnu, men jeg lover jer, det er lige på trapperne, so stay tuned!

På det sidste har jeg struglet en del med følelse af ikke at blive set på den måde jeg ønsker. Ikke altid at føle at passe ind. At ønske tingene kunne være anderledes, selvom jeg godt ved at det bliver de ikke. Man kan jo ikke ændre mennesker, hvilket man jo selvfølgelig heller ikke skal. Men jeg tror vi alle kan genkende de følelser vi nogle gange slås med. At det bare ville være såå meget nemmere hvis vi alle var mere ens. I længden ville det jo nok også være ret kedeligt, but still…

Nu er de første dage af januar gået, og jeg er kommet til at bedre sted igen. Jeg er ved at styr på alle mine tanker, og få ro indeni, hvilket jeg virkelig har savnet på det seneste, så det er virkelig en forløsning. Kan dog mærke at, jeg er der ikke helt endnu, men jeg tror på at det nok skal lykkedes. 

Jeg håber at i allesammen får og har en rigtig skøn weekend. Jeg skal ud i naturen og have noget motion. You know me – the best medicin🙏🏻

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lost Cherry from Tom Ford!