Snegle slim til ansigtet?!

Hey Beauties!

Jeg følger med i alt hvad der kommer af nye ting indenfor antiage området, og faldt for noget tid over denne serie Golden snail. Golden snail er en antiage serie til ansigtet lavet på et ekstrakt fra vinbjergsneglens slim. Dette mærke stammer fra Korea, hvor de koreanske kvinder er langt længere frem, og bruger meget mere til på hudpleje end vi gør her i vesten. I Korea er det almindeligt at kvinderne bruger mellem 7-10 produkter til ansigtet morgen og aften hver dag i deres daglige pleje rutine. Noget som vi først er begyndt at få øjnene op for i vores del af verden. Når man bruger denne lag på lag metode kan man nemlig give huden en langt mere effektiv pleje. Det går i korte træk ud på at man i stedet for at bruge en creme hvor man putter det hele i, adskiller de forskellige ting og dermed bliver det enkelte produkt meget mere koncentreret. Det gør selvfølgelig også at det tager lidt længere tid, men når først du kommer ind i vanen er det ikke så slemt, og du vil hurtigt mærke og se resultater på din hud. Når først du har gjort dette i en periode bliver du afhængig af det.

Min hudpleje rutine består af 8 produkter. (jeg skal nok i et andet indlæg fortælle om hvilke produkter jeg bruger). Jeg starter med at rense min makeup af, så prøver jeg et renseprodukt til ansigtet, dernæst en toner eller exfolierings pads (fjerner de døde hudceller). Så kommer jeg til selv hudplejen. Her starter jeg med en essens/emultion, også kaldet trin 0, så en serum (absolut masthave!!), en øjencreme og en dag/nat creme. Det er vigtigt at huden mellem hvert trin lige for lov til at suge produkterne i sig, det tager ikke mere end 30 sek. Efter alt dette føles min hud sååå skøn, og virkelig velplejet.

Denne Golden Snail serie blev til efter at kvinderne i Korea oplevet hvor flot deres hud blev efter de lå med levende vinbjergsnegle kravlende over ansigtet. En behandling som man stadig kan få i Korea. Må klart være et must try hvis man kommer dertil!

Jeg har ikke prøvet så mange af produkterne endnu, men denne emulsion er jeg blevet absolut obsessed med!

Jeg køber den Her hvor du også finder mange andre produkter fra serien. Skal klart prøve dem!

Denne side har super skarpe priser, og der er tit rabatkoder oveni!

Happy beauty shopping!

Følg mig på Instragram!

@carinnielsen

img_0554

Indlægget indenholder reklamelink.

2 kommentarer

  • Louise

    Jeg har en maske liggende fra det mærke, som jeg ikke tør prøve! Haha – jeg kan bare simpelthen ikke få mig selv til putte det i mit hoved 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Carin Nielsen

      Hej Louise!
      Og tak for din kommentar! Du kan helt trygt og roligt bruge den! Den er hverken ubehagelig i konsistensen eller har nogen dårlig lugt – tværtimod er det en super lækker serie:-) God fornøjelse med det, og vend endelig tilbage med hvad du synes!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er mine favorite brands??