Gucci fall haul!!

Når dyrevelfærd, miljø og beauty går hånd i hånd!

Indlægget indenholder reklamelinks!

Hey Beauties!

Hvis der er tre ting jeg går virkelig meget op i er det beauty, miljø og dyrevelfærd, og når man kan forene disse er det bare perfectly perfect!

Det gør The Body Shop, hvor dyrevelfærd er deres mærkesag. De tester selvsagt aldrig deres produkter på dyr, men ydermere er de forkæmper for at der bliver et totalt forbud for animal testing. Det er så grotesk det stadigt foregår, at stakkels uskyldige dyr skal lide, når der findes andre metoder. 

Verden er kilde til evig skønhed, men den er på vej mod ødelæggelser, og det er nu vi skal handle, hvis visk al sikre vores klodes fremtid. The Body Shop hjælper aktivt med at berige mangfoldigheden, hvor dyrker deres ingredienser til produkterne bliver dyrket. De handler og kæmper for at berige og støtte truede områder, der har enestående naturværdi for planeten.

Derudover bruger de kun bæredygtig emballage, samt driver 100% af deres butikker med fornyet eller kulstof balanceret energi.

En ting jeg mere elsker ved The Body Shops er at trods alt dette, er deres produkter i top. De har super aktive ingredienser, og jeg har i mange år været stor forbruger af især deres cremet til kroppen og showet gels, men på det seneste har jeg også fundet amazing stuff til ansigtet.

Mine favoritter for tiden er disse:

Drops of Youth og Vitamin C liquid peel. Disse MÅ du bare prøve, hvis du endnu ikke har, du bliver ikke skuffet trust me!

Vi kender allesammen frugt serierne, men har i prøvet de nye Body Youghurts? de er skønne, lettere i konsistensen, og trænger ind i huden med det samme. Jeg har prøvet en del af dem, og disse to er mine favoritter!

Lige nu får du 30% på hele shoppen indtil d.5 september, so it’s shopping time ladies!<3

Check det hele ud lige Her!

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci fall haul!!