Hallo sushi lovers!

Flækket og knækket negle kan nu blive fortid!

Hey Beauties!

Kender i det, at man lige har lagt flot ny neglelak, og dagen efter er neglene flækket og knækket? virkelig irriterende ikke? Jeg har altid haft utrolig tynde og skrøbelige negle der flækker og knækket for et godt ord, og bare bliver ved indtil jeg næsten ikke har noget negl tilbage. Igennem årene har jeg prøvet et utal af neglehærdene produkter, med blandet resultat.
Det var dog først da jeg prøvet dette produkt fra Herôme:
Herôme Nail Hardener Extra Strong at jeg endelig har fået stærkt og siden negle. Dette produkt er intet mindre end amazing! Du skal bruge som kur på følgende måde, at du på dag 1 ligger et lag, på dag 2 et lag mere ovenpå, og på dag 3 fjerner du det hele igen. Denne proces skal du gentage i 14 dage. Mine negle har aldrig været hårdere og stærkere, og endelig kan jeg få lange smukke negle som ikke flækker og knækker. Hvor tit man skal bruge produktet er individuelt, men du kan bruge det ligeså tit som du har brug for, og jeg lover dig at du vil se resultater lynhurtigt.

Du kan købe Herôme Nail Hardener Extra Strong i bla. i Magasin og Matas.

God fornøjelse! og guys meld endelig tilbage med hvad i synes!

af1a1fef-1586-43a2-a6c8-0ac22aca4101

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo sushi lovers!