Kardashien pensler til super priser

Bedste setting powder der gør din hud flawless!

Bedste setting powder!

Jeg har prøvet et utal af beauty produkter, og skal altid prøve af når der kommer nye produkter på markedet i jagten på selvfølgelig hele tiden at få fat i de bedste, og især på beauty markedet går udviklingen så stærkt, at man skal stå tidligt op for at kunne følge med, og det kan tit være en jungle at følge med i. Derfor elsker jeg også at læse reviews før køb, da det ellers tit er som at famle rundt i blinde, og man ender op med at spilde en masse penge på de forkerte ting.
Denne jeg Hi-def Hydrating Loose powder Translucent fra Young Blood er et af dem som bare var love et first sight, et absolut must try, og I promese du bliver ikke skuffet!
Konsistensen er ultra fin og virkelig nem at arbejde med, og du får en silke blød og flawless fotoshoppet hud af den. Ydermere sætter den make uppen super godt og holder en hel dag, samt er helt usynlig på huden. Du kan lægge den med den medfølgende puf (som er en af de rigtig gode!!) eller med en pensel.
Lige nu får du den til kun 209 kr.!! Flere steder koster den 410 kr., så ladies der er altså ingen grind til ikke med det samme at gå ind og lægge den i kurv!

Meld endelig tilbage hvad i synes!

Følg mig på Instragram!

@carinnielsen

hi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kardashien pensler til super priser