Når dyrevelfærd, miljø og beauty går hånd i hånd!

Kender du de forskellige mærkninger?

Hey Beauty!

Jeg har altid gået super meget op i miljø og dyrevelfærd, og kan slet ikke forstå at alle ikke har det på samme måde. For der findes da ikke noget vigtige end at tage os af vore smukke klode, som skal bestå, og alle dens skønne skabninger. 

Der findes en række mærkninger for at gøre det lidt nemmere for os forbrugere at finde rundt i, men kender du dem? og hvad forskellen er på dem?

Hvis ikke giver jeg dig et overblik over 5 af de vigtigste, indenfor dyrevelfærd og miljø.

Vegansk – Dansk Vegetariske Forening:

Det vegetariske mærke er din sikkerhed for, at produktet er 100% fri for animalske ingredienser, og ikke er testet på dyr.

The Vegan Society:

Den vegetariske blomst er blandt de mest troværdige certificeringer af veganske produkter i verden. Det sikrer at produktet hverken er testet på dyr, eller indeholder animalske ingredienser.

Cruelty Free and Vegan:

PETA’s certificering sikrer at produktet ikke er testet på dyr, og heller ikke indeholder animalske ingredienser.

Leaping Bunny – Cruelty Free International:

Den hoppende kanin er symbol på, at produktet ikke er testet på dyr. Flere end 600 virksomheder over hele verden har CFI’s certificering.

Certified Vegan – Vegan.org:

Dette logo findes på tusindvis af produkter fra mere end 800 virksomheder, og er din sikkerhed for, at det hverken er testet på dyr, eller indeholder animalske ingredienser.

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når dyrevelfærd, miljø og beauty går hånd i hånd!