Nye badeværelser!

Podcast jeg anbefaler..

Hey Beauties!

Jeg elsker podcast, og høre det altid, hvad enten jeg gøre rent, rydder op eller står og gør mig i stand.

Jeg vil her komme med 3 af mine absolut ynglings podcats som jeg for tiden lytter til.

Den sorte boks!

Den sorte boks med værterne Kasper Lundberg og Kristian Dirks Gottlieb har en kendt gæst i studiet hver uge hvor de tager gæstens mobiltelefon og undersøger folks mobilvaner. De er altid super underholdende og super sympatiske. En varm anbefaling herfra!

Operation menneskejagt!

I Operation Menneskejagt har de to antropologer og videnskabsmænd Rane Willerslev og Morten Nielsen forsøgt at finde sandheden om mennesket, og forsøger at finde svar på de ti af de største spørgsmål som mennesket har stillet videnskaben. 

Jeg er super fascineret af både Rane Willerslev og Eske Willerslev (tvillingebror og også forsker og antropolog), som jeg har været til flere foredrag med, same læst deres bøger, så denne postcast måtte jeg selvfølgelig også høre, og den skuffer bestemt heller. Er du drevet at nytænkning og kreativitet er alt med disse to et must!

Mørkeland!

Mørkeland handler om true crime stories. Er du til krimi og investigation er denne serie helt klart den du skal lytte til.

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye badeværelser!