HUSK DYRENE TIL SANKT HANS!!

Se hvad jeg har shoppet hos Dior!

Indlægget indenholder reklamelink!

Hey Beauties!

Okay I’m head over heals in love with my new buying!! Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker lækre designer tasker, og efterhånden har en større samling. Jeg pusler om dem, de bliver pudset og tørret af, og de har hver sin egen plads i mit walk-in closet, yass..! Og jeg har snart også fra alle de store designere, MEN dette er my very first Dior bag and wallet! So this is so exciting!! (All you bag lovers know the feeling). 

Jeg har længe gået og kigget på en Diorama bag, og vidste at det skulle være denne model, men var bare i tvivl om størelsen og farven. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om at det skulle være en medium, da en smal bare var nummeret for lille til at rumme de ting som jeg gerne ville have i den. Dernæst jeg meget sværere ved at beslutte mig for farven. Jeg var vild med bronze, men den kunne kun fås i small modellen, og tænkte, skal jeg købe den for at få den i bronze, men, men vidste også at så ville jeg komme til at fortryde, og et køb til så mange penge skal man bare ikke være i tvivl om, så det udelukket jeg hurtigt. Jeg prøvet derefter rigtig mange forskellige farver for at se hvilken der klædte mig bedst, da ekspedienten pludselig kom med denne pink metllic color, og jeg var solgt med det samme, armen se lige hvor pretty den er!!! Og så passer den bare SÅ godt til min hudtone. Jeg vidste med det samme at det skulle være den! Jeg overvejet så om jeg skulle tage pungen i samme farve eller om jeg skulle tage den i bronze som jeg først var vild med. Og selvom det kunne være fint med et sæt valgte jeg den i bronze, da jeg synes den komplementerer tasken super godt, samt også passer til mange af mine andre tasker. 

Jeg er såå glad for mine 2 nye Dior friends, og er glad for at kunne dele mine taske glæde med jer<3

Min Dior taske hedder Diorama Medium bag in pink metallic calfskin with “Micro-cannage” motif, jewellery in light gold-tone metal. Farven er en limited edition, så du skal være super hurtig for at få i dem. Men ellers har de den også i mange andre flotte farver. Jeg linker Her til Diors webshop hvor i kan checke det hele ud!

Happy shopping ladies!<3

 

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK DYRENE TIL SANKT HANS!!