Bryd dine tankemønstre..

For og imod krops modificering…

Hey Beauties!

At modeficere sit udseende med diverse behandlinger, fillers, og botox er mere populære end nogensinde. Nogle er for, andre er imod, og det er noget som virkelig deler vandene. Som blogger og influencer vil jeg selvfølgelig også gerne komme med mit syn. Og selvfølgelig også bevare spørgsmålet man altid får når emnet falder på dette, – har du fået lavet noget?. Først til det første. Jeg er hverken for eller imod. Jeg synes at vi hver især skal gøre præcis det som gør os glade. Og hvis det gør dig glad at få fixet lidt her og det, tjen go for it. Jeg synes at det aller vigtigste, og det eneste vigtige i hele denne her skønheds debat er, er, hvis man vælger at få lavet noget, uanset om det er skønhedsbehandlinger, fillers, eller kirurgi, at man får det gjort for sin egens skyld, og ikke for andres. Vi bliver hele tiden bombarderet med at vi skal se perfekte ud, og især vi kvinder er under et hårdt pres. Vi skal præstere på alle områder. Se perfekte ud, være den perfekte kæreste/wife, have det perfekte hjem, og have den perfekte karriere. Og det hele skal selvfølgelig gøres på en overskudsagtig måde. No wonder we got so stressed out! Men det er vigtigt i alt dette at mærke os selv, tage en time out, og føle efter hvad vi egentlig har lyst til, spørge os selv, hvad føles rigtig for mig?. 

Jeg synes vi kvinder er super seje og fantastiske på alle mulige måder, og vi er super gode til at anerkende hinanden, men det halter desværre når det kommer til os selv. Og det skal vi blive bede til.

Og så til om jeg selv har fået lavet noget? og nej jeg har ikke nogle filler/botox behandlinger, kun ansigtsbehandlinger. Jeg vil

dog på ingen måde afvise det. Tværtimod. Jeg har allerede et par ting som jeg længe har gået og tænkt på at ville have lavet. Og det er netop for min egen skyld. Både min kæreste og andre siger jeg ikke har brug for det, men det generer mig hvergang jeg ser mit eget spejl billede, og når man så nemt kan få det fixet, hvorfor så ikke? Det er heller ikke nogen hurtig beslutning (hvilket jeg ikke synes filler behandlinger skal være), men noget som er grundigt velovervejet. Fordelen ved filler behandlinger er også, at de ikke er permanente, det forsvinder ag sig selv indenfor et års tid, alt efter hvilken filler man vælger, og det samme med botox.

Til slut vil jeg bare at ladies, husk vi alle er skønne, uanset hvad vi vælger, og hvem vi er, og uanset hvilken vej i livet vi vælger. Der er ikke noget rigtigt og forkert! 

Følg mig på Instagram!

@carinnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryd dine tankemønstre..